CAZURI TULBURĂTOARE DE PROFEȚII ȘI VISE

În data de 16 ianuarie 1969, Joseph DeLouise intră într-un bar din Chicago. El cere un ziar pentru a citi știrile despre un cumplit accident de tren, care în opinia sa avusese loc, în apropiere de Chicago. El susținea că este cel mai mare dezastru de la război încoace.

Barmanul l-a privit cu uimire, a dat drumul la radio, dar nicio știre nu se referea la un asemenea dezastru. Două ore mai târziu, la 45 kilometri distanță de Chicago, două trenuri s-au ciocnit din cauza ceții. Într-adevăr, a fost cel mai mare dezastru de la cel de al Doilea Război Mondial, care s-a produs în SUA.

Ca totul să fie și mai senzațional, cu câteva luni înainte de producerea accidentului, DeLouise a apărut la televizor unde a susținut că, în data de 16 ianuarie 1969, va avea loc un dezastru feroviar.

DeLouise este frizer, nu și-a terminat școala elementară și face profeții cu ajutorul unei sfere de cristal. În noiembrie 1967, a prevestit prăbușirea unui pod. Trei săptămâni mai târziu, podul Silver din statul Virginia s-a prăbușit. Au fost 36 de victime și 10 dispăruți.

La începutul anului 1968, DeLouise a prezis că în SUA va avea loc o insurecție. În aprilie 1968, în Chicago au izbucnit violențe care au necesitat intervenția a peste 5000 de soldați din armata federală.

Loading...

Pe 21 mai 1969, a prevestit ciocnirea a două avioane, în apropiere de Indianopolis. El a mai spus că vor fi 79 de morți și că accidentul are legătură cu numărul 330. Accidentul aviatic s-a produs la orele 3 și 30 de minute. Au murit 79 de persoane.

Alte persoane primesc mesaje în vise. Este cazul unui italian care a avut un vis, în care un bun prieten de al său, mort în timpul războiului, i-a apărut în vis și i-a spus să se pregătească, pentru că a venit ziua cea mare.

El a povestit vecinilor săi visul și a hotărât să nu meargă la muncă în acea zi. A preferat să rămână pe terasa casei, speriat de mesajul primit. După câteva ore, vecinii l-au găsi mort pe terasă. Făcuse un infarct.

Alex Tanous este un celebru medium american. În timpul unui interviu pe care l-a dat postului de televiziune NBC, în data de 5 septembrie 1980, el a fost rugat să facă o profeție care să se realizeze în acel an.

El a spus că, începând din acest moment, oricând se poate produce o tragedie care va zgudui lumea. Moartea acestui cântăreț va afecta conștiința multor persoane.

Pe 8 septembrie 1980, în fața locuinței sale care se afla vis a vis de postul de televiziune NBC, este împușcat mortal John Lennon.
Sam Farm a fost un fermier din statul Virginia. În anul 1870, toți fermierii din zonă duceau grâul pentru a fi măcinat la o moară din apropiere.

PROFEȚII ȘI VISE

Fram a avut un vis în care era avertizat să-și ia grâul de la moară, pentru că, se va produce o inundație mare. Farm a respectat mesajul și astfel și-a salvat recolta. Pe piatra funerară este scris, Samuel Farm care a fost avertizat în vis de un înger, să-și ridice grâul de la moară.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și