Bizar

Cazuri șocante în care oamenii au alunecat în lumile paralele

rp_lumi-paralele.jpg
0views

Oamenii de știință susțin că lumile paralele există și uneori ele interacționează, ca și cum s-ar completa una pe cealaltă. Pornind de la această teorie, în forma sa incipientă, vă prezentăm mai multe exemple în care oamenii sau obiectele ajung să interacționeze cu lumile paralele.

În anul 1992, Todd Mc Carthy, soția sa și cele două fiice au înnoptat în Antwerp, Belgia. Pentru că le-a plăcut zona, la câteva zile au revenit și au încercat să se cazeze la aceeași pensiune. Pensiunea dispăruse, parcă fusese înghiţită de pământ. În zonă nu existase niciodată o astfel de pensiune.

La sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial, în apropiere de orașul Skopje, mai mulți partizani au traversat râul Vardar pe un pod care l-a reîntoarcerea lor în zonă nu exista. Singurul pod care existase în zonă se prăbușise în anul 1890.

În Aberdeen, Scoția, în anul 1958 s-a prăbușit o masă mare de pământ care a creat o curbă în șoseaua care iese din localitate. Locul a fost numit curba morții pentru că șoferii văd drumul drept, așa cum era înainte de prăbușire și nu curba.
O altă întâmplare la fel de misterioasă s-a petrecut în Uruk, în anul 1905. Arheologul german Helmuth Muller a avut o viziune. În fața sa a apărut un ziggurat format din șapte etaje. Opt ani mai târziu, ruinele zigguratului aveau să fie descoperite exact în acel loc.

Pe 25 aprilie 1977, lângă o unitate militară din Chile, caporalul Armando Vales a dispărut brusc de lângă camarazii săi. A reapărut după 15 minute, obosit și cu barba nerasă. Ceasul său arăta că trecuseră cinci zile. Valdes nu era conștient că dispăruse.

Loading...

În 15 iulie 1972, doi argentinieni au străbătut distanța dintre Balnearia și Cordoba, de 190 de kilometri, în 45 de minute. Cei doi au declarat că nu au depășit viteza normală de 90 km/h, iar combustibilul din mașină necesar era consumat pe jumătate.
Locuitorii din Naseby, Anglia, simt miros de praf de pușcă în data de 14 iunie a fiecărui an. În 14 iunie 1645, Cromwell și Charles I s-au luptat pe câmpul din apropierea localității.

O ipoteză pentru a explica aceste fenomene este continuumul temporal, în care aparițiile materiale din trecut devin inserţii accidentale în prezent. Trecutul, prezentul și viitorul formează un tot unic.

rp_lumi-paralele.jpg

În 4 decembrie 1970, Bruce Gernon a decolat din Bahamas către Florida. Avionul a intrat într-un nor straniu elipsoidal, zburând printr-un tunel alb-fosforescent. A ieșit din nor în apropiere de Miami. Conform orarului de zbor trebuia să fie în Bimini. A ajuns în 40 de minute la destinație, timpul normal era de 75 de minute și a consumat doar jumătate din cantitatea de carburant.loading...