X-Files

Cazuri șocante de mutilări umane produse de o specie extraterestră

Începând cu anii 60, tot mai multe voci au făcut o paralele între cazurile de mutilare umană și cele ale animalelor descoperite în mai multe zone ale globului.

Discuțiile s-au redeschis în anul 1976, după moartea misterioasă a sergentului american, Jonathan Louette.

Acesta lucra la White Sands, New Mexico, zonă unde se spune că au fost efectuate mai multe teste, în unele fiind implicați și extratereștri. Tot în White Sands au fost vizualizate mai multe tipuri de OZN-uri.

Sergentul Louette se afla în misiune de patrulare a zonei, împreună cu un alt coleg militar. Cei doi au coborât din vehiculul în care se aflau, iar Louette s-a îndreptat către o movilă din apropiere.

După câteva minute, colegul său a auzit țipete și s-a îndreptat către movilă. Louette a fost absorbit de razele care ieșeau dintr-un OZN. La scurt timp, OZN s-a ridicat și a dispărut.

Panicat, colegul lui Louette a raportat superiorilor ceea ce el văzuse. Trei zile, sute de soldați au periat zona, în speranța că-l vor găsi pe Louette.

loading...

Cadavrul a fost descoperit la o distanță de 30 de kilometri față de locul incidentului. Cadavrul nu mai prezenta ochi, rect și organe genitale. Mutilarea fusese realizată cu o precizie de chirurg.

Cazul a fost redeschis în anul 1986, la o conferință a ufologilor care a avut loc la Las Vegas. Un fost ofițer american care luptase în Vietnam a declarat că, în anul 1960, în jungla din Vietnam, un bombardier B52 s-a prăbușit. A fost dată alarma și o echipă de ofițeri investigatori s-a deplasat la fața locului.

Avionul era intact dar cei patru militari care se aflau la bord erau morți. Trupurile lor fuseseră mutilate cu o precizie uluitoare, organe precum cele genitale și ochii fuseseră extirpate.

Superiorii americani au ordonat ca avionul și cele patru cadavre să fie arse.

rapiri extraterestre - Cazuri șocante de mutilări umane produse de o specie extraterestră

În anul 1988, în Brazilia a fost descoperit cadavrul unei persoane care fusese mutilată. Pentru că presa a aflat de acest caz, autoritățile au fost obligate să publice raportul medico-legist.

Cu toate că moartea se produsese de 72 de ore, cadavrul nu prezenta urme de putrefacție, nu avea miros, sângerările erau minore.

Cadavrul nu mai avea ochi, urechi și limbă. Craniul prezenta o gaură de 2 centimetri, iar organele genitale lipseau.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top