X-Files

CAZURI ȘOCANTE ÎN CARE OZN-URILE AU AMENINȚAT STAȚIA SPAȚIALĂ INTERNAȚIONALĂ

O știre mai recentă, face referire la pericolul la care sunt expuși astronauții de pe Stația Spațială Internațională, în momentul în care ies în spațiu. La sfârșitul lumii august, trei OZN-uri s-au apropiat de astronauți, astfel încât aceștia au fost obligați să intre în interiorul stației.

În 16 iulie 2015, astronauții ruși au părăsit stația din cauza unor OZN-uri, care conform specialiștilor ruși le puneau în pericol viața.

Americanii au încercat să minimalizeze situația, susținând că obiectele în cauză erau resturi dintr-un satelit.

Rușii au ripostat dând publicității un film în care două OZN-uri staționau în apropierea stației.

Camerele de pe stația spațială au transmis imagini și cu misteriosul satelit numit Cavalerul Negru care nu este de origine terestră. Satelitul are o formă ciudată și culoarea neagră.

Primele indicii despre existența satelitului au apărut în anul 1899, când Tesla a anunțat că a captat unde radio care proveneau din spațiu.

Mai târziu, în anul 1928, norvegienii au captat unde radio, situație care a întărit afirmația lui Tesla.

În anul 1954, americanii au declarat că au detectat un satelit artificial, de origine necunoscută care se află pe orbita Pământului.

În anul 1998, au fost captate primele fotografii cu un misterios obiect care se afla pe orbita Pământului. Era celebrul obiect misterios care a fost numit Cavalerul Negru.

Astronauții de pe stația spațială au confirmat existența unui obiect sumbru care se află în orbita Pământului, de culoare neagră, cu dimensiuni mari și care are o formă neregulată.

Proiectul privind Stația Spațială Internațională a fost demarat de americani în anul 1984. Li se alătură Canada și Japonia. Din cauza exploziei pe care a suferit-o naveta Challenger, în anul 1988, proiectul va înregistra întârzieri.

În anul 1994, rușii se alătură acestui proiect care este estimat la peste 10 miliarde de dolari. În prezent, costurile au ajuns la 100 miliarde de dolari.

Primul accident s-a produs în anul 2013, când un astronaut rus s-a înecat în oceanul planetar.

Un alt pericol la care sunt supuși astronauții constă în faptul că obiecte masive din spațiu pot intra în coliziune cu stația. Un astfel de incident s-a produs anul acesta, dar din fericire pagubele au fost minore.

Specialiștii de la NASA au declarat că este greu să previi o astfel de coliziune. În plus, există mulți sateliți de spionaj care sunt greu de detectat.

Obiectul metalic care a lovit stația se deplasa cu o viteză de 10 km/s. El a lovit fereastra stației cu o forță imensă. NASA susține că pe orbita Pământului sunt peste 100 de milioane de astfel de obiecte de origine umană.

STA%C8%9AIA SPA%C8%9AIAL%C4%82 INTERNA%C8%9AIONAL%C4%82 - CAZURI ȘOCANTE ÎN CARE OZN-URILE AU AMENINȚAT STAȚIA SPAȚIALĂ INTERNAȚIONALĂ

În anul 2009, un satelit rus a intrat în coliziune cu un satelit comercial american. Peste 2000 de resturi metalice au intrat pe orbita Pământului.

NASA este preocupată de a găsi o soluție pentru curățirea orbitei. Va fi un proiect de lungă durată și costisitor din punct de vedere financiar.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top