Take a fresh look at your lifestyle.

Cazuri OZN mai puțin cunoscute! Au fost secretizate din motive de securitate națională

Cele mai mediatizate cazuri de fenomene OZN sunt Tunguska, anul 1908, Roswell, 1947, Colares, 1977, Varginha, 1996, Los Angeles, 1942.
De-a lungul timpului, s-au produs mai multe astfel de incidente, dar care au fost mai puțin mediatizate.

Cazul Beausoleil

Beausoleil este o localitate situată la câțiva kilometri de Monaco. În vara anului 1951, la orele 21, în piața centrală din localitate, o trupă de teatru dădea o reprezentație.

Atrași de ineditul eveniment, toți locuitorii din localitate s-au strâns în piața centrală. Trei persoane au întârziat, un cuplu și un prieten de al lor, polițist. Pe drumul către piață, cei trei au văzut un obiect zburător de forma unui ou, transparent, cu o lungime de peste 15 metri, care survola zona la joasă altitudine.

Cei trei au început să strige și mai multe persoane au apărut la locul incidentului. Zecii de martori au declarat că în interiorul obiectului au observat un pilot, iar alături de el, au văzut un personaj translucid, de dimensiuni reduse.

După câteva minute, obiectul s-a ridicat și a dispărut în noapte. De menționat este faptul că, în anul 1950, cu un an înainte de acest eveniment, într-o altă localitate din Franța, locuitorii au observat un obiect cu forma unui ou, translucid, care a survolat localitatea.

Cei care au fost susceptibili la cele două evenimente, au considerat că este vorba despre apariția unor elicoptere. Uitaseră un lucru. Primele teste de elicoptere în Franța au început în anul 1953.

Loading...

Cazul Valensole

Următorul caz s-a întâmplat în 1 iulie 1965, pe proprietatea unui fermier. La primele ore ale dimineții, mai mulți lucrători au observat un obiect zburător cu forma unui balon de rugby, translucid, în interiorul căruia se aflau două entități. Obiectul a survolat zona la o altitudine de 90 de metri. Agricultorii au observat în interiorul obiectului două entități, asemănătoare unor copii.

Misteriosul obiect a aterizat silențios, într-o zonă cu mult praf, unde, în mod cu totul inexplicabil, nu s-a format o perdea de praf. Obiectul a staționat câteva minute, după care s-a ridicat spre cer. În zona unde a aterizat, au rămas urme în sol cu o adâncime de jumătate de metru.
Teoria conform căreia a fost vorba despre un elicopter nu este veridică din cauza faptului că în zonă erau foarte multe antene radar care nu ar fi făcut posibilă aterizarea unui elicopter.

rp_ozn-bermude.jpgCazul Cussac

În august 1967, doi copii, împreună cu un câine se aflau în apropierea localității Cussac. Conform declarațiilor celor doi copii, un obiect translucid a aterizat la o distanță de 100 de metri. Din obiect au coborât două entități de mici dimensiuni. Câinele s-a repezit spre cele două creaturi și a fost omorât printr-un jet de laser. Speriați, copii au fugit din zonă.

loading...

Comentariile sunt închise.