CAZURI INEXPLICABILE DE TELEPORTARE

Constantinos Filippidis are 49 de ani și locuiește în Toronto, Canada. În 7 februarie 2018, împreună cu mai mulți prieteni se afla la schi, în stațiunea Witheface Mountain, în apropiere de New York.

Filippidis este pompier și împreună cu mai mulți colegi s-au deplasat în celebra stațiune, renumită pentru practicarea sporturilor de iarnă. În după amiaza zilei de 7 februarie, în timp ce se afla pe pârtia de schi, el a dispărut în mod misterios. Actele de identitate, bagajul dar și mașina sa au fost descoperite intacte, la vila unde se cazase.

Au fost demarate ample operațiuni de căutare în toată în toată stațiunea, care nu au dat niciun rezultat. Timp de mai multe ore, polițiști, civili, câini au cercetat zona. A fost pus la dispoziție și un elicopter care a survolat zona. Căutările nu au dat niciun rezultat.

Șase zile mai târziu, Filippidis a fost găsit în California, la o distanță de 5000 km. Filippidis era în stare de inconştienţă și purta îmbrăcămintea de schi. După ce și-a revenit, nu a putut să dea explicații despre ceea ce s-a întâmplat. Cazul său a fost comparat cu cel al lui Travis Walton.

În noiembrie 1975, Walton făcea parte dintr-o echipă de tăietori de lemne. El și mai mulți colegi se aflau la lucru, în pădurea Snow Flake, Arizona. Cu toții au fost martori la apariția unui OZN, care timp de mai multe minute a survolat pădurea.
În mod inexplicabil, Walton a dispărut timp de cinci zile. A fost descoperit după cinci zile, la o distanță de câțiva zeci de kilometri. Era inconștient și incapabil să explice ceea ce i se întâmplase.

Loading...

Un alt caz celebru de teleportare

Scriitorul Tudor Pole descrie în cartea sa, Drumul misterios, o întâmplare în care a fost direct implicat. Pole împreună cu un prieten se aflau într-o gară din Anglia. Ploua, era furtună și trenul avea întârziere. Risca să nu mai ajungă la o întâlnire importantă pe care o avea la el acasă cu un editor.

călătorii in universuri paralele

Așa cum a relatat prietenul său, Pole intrase într-o stare de panică. Cu trei minute înainte de ora întâlnirii, Pole a dispărut. Parcă se volatilizase. Pole a fost descoperit în holul casei sale, în stare de inconștiență, la ora la care avea întâlnirea. Nu a putut explica ceea ce i se întâmplase.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și