Descopera

Cazuri incredibile de premonitie! Atunci cand moartea isi face cunoscuta prezenta

Nu știm dacă premonițiile sunt o simplă coincidență sau nu. Vă prezentăm câteva cazuri, pe care trebuie să le judecați, fiecare, după propria înțelegere. Anul 1970. David Booth are de mai multe nopți un coșmar. Un avion de linie al companiei American Airlines, în timpul decolajului, ia foc și se prăbușește.

Epuizat de acest fapt, se hotărăște să sune la Administrația Federală de Aviație. Îi informează despre coșmarul pe care îl are de câteva zile.
La o zi, după demersul său, un avion de linie American Airlines ia foc în timpul decolării și 272 de persoane își pierd viața.

Barett Naylor este un angajat al unei firme care are sediul în Wold Trade Center. În 26 februarie 1993, el sună la birou și anunță că, are un presentiment ciudat și nu poate veni la serviciu. Câteva ore mai târziu, are loc un atentat cu bombă asupra acestui imobil.

În 11 septembrie 2001, are un presentiment că ceva se va întâmpla și decide să nu meargă la serviciu. Ceea ce a urmat este cunoscut. Reeva Steenkamp a fost iubita celebrului atlet Oscar Pistorius. La vârsta de 14 ani, a pictat un tablou în care, în prim plan este pictat un înger, iar în fundal este pictat un bărbat cu un pistol în mână.

În anul 2013, Reeva a fost ucisă prin împușcare de către iubitul său, Oscar Pistorius. Prim-Ministru al Marii Britanii, Churchill, într-o după amiază a anului 1943, se afla în reședința sa. La un moment dat, se îndreaptă către bucătărie și anunță tot personalul să părăsească imobilul pentru că bucătăria va fi bombardată. Câteva minute mai târziu, bucătăria imobilului a fost bombardată.

Genealul Ulysses Grant se afla împreună cu soția sa, Julia, la teatru. Urmăreau o piesă de teatru alături de președintele Lincoln. Generalul Grant era așezat în dreapta președintelui. Julia, cuprinsă de un presentiment, îl roagă pe soțul ei să părăsească incinta. La câteva minute, președintele Lincoln este împușcat.

loading...

Matin Luther King Jr a anunțat anturajul său, cu câteva zile înainte de a fi împușcat, că el va muri împușcat. Din nefericire, el a avut dreptate. Joe Meek, producător englez, dar și mare amator de tarot, l-a anunțat pe cântăreţul Buddy Holly, că în data de 3 februarie a anului următor, va muri într-un accident de avion.

Buddy Holly a murit în data de 3 februarie a anului următor, într-un accident de avion. Eyl Jones era profesor la o școală din Țara Galilor. El i-a povestit mamei sale că, a avut un coșmar. Școala în care lucra era îngropată în pământ și el cu toții copiii au murit. La scurt timp, colina din apropierea școlii s-a prăbușit peste școală. Au murit 143 de persoane.

premonitii - Cazuri incredibile de premonitie! Atunci cand moartea isi face cunoscuta prezenta

Anul 2009, Gaza. Micuța Baara se trezește din somn și plânge în hohote. Susține că, tatăl sau a murit. Câteva ore mai târziu, familia află cumplita veste.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top