Bizar

CAZURI DE COPII SĂLBATICI

Vă prezentăm câteva cazuri de copii care au fost crescuți de animale. În anul 2004, poliția din orașul Chita, Siberia, a făcut o descoperire extraordinară. A fost descoperită o fetiță în vârstă de cinci ani care bea laptele cu limba, precum animalele, mergea în patru labe și scotea niște sunete similare cu cele ale animalelor.

Misterul a fost dezlegat de anchetatori. Fetița trăise izolată de familie într-o cameră cu pisici și câini, fără electricitate, căldură și apă. Timp de 2 ani, părinții copilului nu au luat contact cu copilul, aceasta fiind crescuta de câini si pisici.

În anul 2008, în Rusia a fost descoperit un băiețel, în vârstă de șapte ani. El fusese crescut într-o cameră plină cu păsări. Mama lui nu-i vorbise niciodată. Copilul dădea din mâini precum păsările din aripi.

În anul 2008, în provincia Misiones, Argentina, a fost descoperit un copil în vârstă de 1 an care fusese crescut de 8 pisici sălbatice. Pe timpul iernii, copilul a fost încălzit de cele opt pisici.

Anchetatorii au descoperit pe tatăl copilului, un individ fără adăpost, care a declarat că a pierdut copilul cu opt zile înainte. În anul 2007, în Kaluga, Rusia, a fost descoperit un copil într-o vizuină de lupi. Copilul era acoperit cu frunze și prezenta un comportament asemănător lupilor. Unghiile aveau forma unor gheare, caninii îi crescuseră foarte mult.

Timp de 10 ani a fost internat într-un spital pentru recuperare. Se spune că oricare animal poate să se îngrijească de un copil. În Rostov, Rusia, un copil a fost crescut timp de doi ani de capre.

loading...

Un alt caz la fel de miraculos s-a petrecut tot în Rusia. Mama unui copil de 3 luni părăsește domiciliul și lasă copilul în grija tatălui. După câteva zile, și tatăl procedează la fel ca soția sa. În gospodărie rămâne doar un câine, care timp de 7 ani a hrănit copilul.

Istoricul Herodot povestește în scrierile sale despre un faraon care a ordonat ca doi copii să fie închiși într-un spațiu unde erau capre. Faraonul a dispus ca nicio persoană să nu se apropie de copii. El dorea ca cei doi copii să învețe limbajul caprelor.

Împăratul Frederic al II-lea a făcut un experiment la fel de sinistru. A izolat doi copii și a ordonat supușilor să-i hrănească și să-i spele, dar fără a vorbi cu cei doi copii. Voi să vadă care este cea mai veche limbă din lume și dacă cei doi o vor vorbi fără ajutorul cuiva.

sukphAHd1LzDv8YqD5LUI2Nwn9Y@350x260 - CAZURI DE COPII SĂLBATICI

În secolul al XVIII-lea, în apropiere de Kronstadt, Brașov, a fost descoperit un copil care trăise în sălbăticie. A fost dus într-un spital din Kronstadt, unde a și murit la scurt timp.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top