Cazuri bizare ale copiilor cu tați nepământeni

Cazuri bizare ale copiilor cu tați nepământeni

Doctorul Singh rămâne celebru în lumea științifică prin studiile pe care le-a făcut în Nepal, pe un copil pe care l-a considerat nepământen, pentru că nu avea inimă și plămâni. În mijlocul abdomenului avea un organ de dimensiuni foarte mari.

Mama copilului avea vârsta de 15 ani, când a avut o relație cu un tânăr, despre care spunea că era frumos, avea pielea albă și care coborâse din ceruri. După naștere, tânărul ar fi vrut să ia copilul cu el în ceruri, dar localnicii s-au opus.

Mulți ufologi, printre care și celebrul John Coleman au susținut că extratereștrii nu se pot reproduce ca oamenii. Totuși, în Nepal, există multe povești legate de ființe venite din spațiu și care au avut legături intime cu tinerele nepaleze.

Cazul copilului din Italia

Un caz la fel de ciudat este cel al unui bebeluș care s-a născut în Italia. Imediat după naștere, medicii au constatat că s-a născut cu o inimă artificială. Inima artificială avea dimensiunile unei mingi de ping pong și îndeplinea funcțiile unei inimi normale.

Conform doctorului Benito de Mita, tehnologia actuală nu este atât de avansată, încât să poată realiza un mecanism asemănător.

Experimentele genetice efectuate de extratereștri nu sunt o noutate pentru oameni. Există mărturii și rapoarte despre inseminări artificiale, implanturi, răpiri de persoane.

Loading...

Fetița care comunică cu păsările

Un caz la fel de ciudat s-a petrecut în Ungaria. După naștere, o fetiță a început să comunice cu păsările și animalele. Mama ei, aflată sub hipnoză, a povestit că tatăl fetei este un extraterestru care arăta ca un pitic.

Cel mai celebru caz de extratereștri este cel al micului cenușiu, suspect în cele mai multe răpiri. Conform opiniei unor cercetători, specia lor este puternic atacată genetic, de aici cazurile de experiment, pe care le realizează pe pământeni.

Ipoteze

O altă opinie este cea legată de reptilieni. Unii cercetători susțin că Pământul ar fi fost populat, cu zeci de mii de ani în urmă, de reptilieni. Alții susțin că nu sunt interesați decât de inseminările pe care le fac pământenilor.
Indiferent de teorii, oamenii le sunt inferiori, ei fiind o rasă primordială. Unii susțin că ei își pot schimba aspectul și trăiesc printre noi.

Pleiadienii sunt o altă specie de extratereștrii care mai sunt numiți și extratereștrii nordici, ființe spirituale multidimensionale.

rp_extraterestri.jpg

În SUA s-au derulat mai multe operațiuni de capturare a unor extratereștri. Una dintre aceste operațiuni a avut loc în anul 1980, s-a numit Tango Sierra și la ea au participat și serviciile secrete americane.

Mai mulți americani au raportat că au fost răpiți de extratereștri cu chip uman, care le-au arătat imagini holografice ale lumii lor. Locul de baștină ar acestor extratereștri era sistemul solar Delta Pavonis, situat la 20 de ani lumină față de sistemul nostru solar.

loading...

Related posts