Bizar

Cazul șocant al soldatului american care a reușit să evadeze într-o dimensiune paralelă

Un caz șocant al spargerii limitei percepției umane s-a petrecut cu un soldat american în timpul războiului din Vietnam. El a reușit, prin putea minții, să demateriealizeze realitatea și să se transpună într-o dimensiune paralelă, superioară acesteia.

Atât știința antică, cât și cea modernă, a demonstrat în diferite feluri existența unor lumi paralele cu a noastră. Este vorba despre alte dimensiuni, în care se poate pătrunde doar în anumite condiții, atunci când sunt intrunite anumite condiții.

În analele războiul din Vietnam este cunoscut cazul soldatului Ferguson. Acesta, prin puterea minții a reușit să evadeze din cele patru dimensiuni ale realității noastre, refugiindu-se într-un loc misterios și lipsit de sens pentru creierul uman.

Este foarte cunoscut cazul soldatului Ferguson, în jungla din Vietnam, la nord-vest de Khe Sanh, unde împreună cu al nouălea regiment de marină american, încerca să împiedice inamicul venit dinspre Vietcong.

În timp ce fuma o ţigară şi privea flăcările de pe colina 861, elicopterele lansau rachete iar focurile de mitralieră secerau totul în cale, văzându-se repede înconjurat de cadavre.

Atunci, groaza a acţionat ca un comutator ce i-a schimbat întregul psihic, creând noi conexiuni între neuronii săi, şi deschizând un nou spaţiu în mintea sa, ca şi cum întregul univers se schimbase de-odată. În acel moment, frica a dispărut, percepţiile i s-au ascuţit la maximum, şi totul a devenit ciudat.

loading...

Armele din oţel păreau din materiale mult diferite şi chiar poroase, culorile junglei se transformaseră în sunete şi erau percepute cu funcţia de auz, iar marinarii din tabără păreau transparenţi, Ferguson putând să vadă prin ei toate organele, ca-ntr-o radiografie şocantă şi tare ciudată…

Ferguson a spart limitele spectrului percepţiei umane, modificându-i viziunea asupra lumii. Cum era de aşteptat, el nu a fost acceptat de societate, care l-a izolat într-un spital militar din Saigon, apoi în SUA, pentru psihoterapie neuroleptică. La ieşire, după cinci ani, Ferguson a luat un Colt 45 şi şi-a zburat creierii.

dimensiune paralel%C4%83 - Cazul șocant al soldatului american care a reușit să evadeze într-o dimensiune paralelă

Trăim într-un fragment infim al Marelui Univers, însă aspirăm a trăi într-o lume care să ne ofere orizonturi fascinante şi nebănuite. Noi suntem cei care pregătim terenul pentru realizarea acestei aspiraţii, aducându-vă mesaje din cea de-a Patra Dimensiune.

loading...
To Top