Mistere

Medicina alternativa

Cazul Burzynski, medicul ce poate trata cancerul fără tratamente costisitoare!

2views

Cancerul, o boală înfricoşătoare de care foarte multe persoane se tem, o boală considerată de netratat, are, în ciuda cercetărilor aparent pesimiste ale medicilor, remediu. Dovada constă în cei 30 de ani de experienţă ai Dr.Stanislaw Rajmund Burzynski , medic ce a reuşit să vindece un număr semnificativ de pacienţi bolnavi de cancer.

Dr. Buryznski a absolvit Academia Medicală din Lublin în anul 1967, an în care a identificat metaboliţi şi peptide care sunt prezenţi în mod natural în sânge şi a constatat că aceştia sunt deficitari în cazul pacienţilor cu cancer. Astfel a tras concluzia că ar fi posibil ca aceste substanţe să fie responsabile de dezvoltarea celulelor canceroase.

În anul 1970 Dr. Buryznski a deschis o clinică ce-i poartă numele Burzynski Research Institute Inc  , în care a început să trateze pacienţii folosind antineoplastonul, substanţă numită de el şi care este constituită dintr-un derivat de peptide şi peptide.

Odată ce acesta şi-a început activitatea, a intrat bineînţeles în vizorul companiilor farmaceutice şi al guvernului. Aceştia l-au pus pe lista neagră şi au început un război împotriva medicului, cu procese de judecată numeroase, încercări de a-i închide clinica şi chiar să-l aresteze. Motivul? Descoperirea acestuia constituia o ameninţare la adresa succesului financiar al companiilor farmaceutice. Dacă pacienţii bolnavi de cancer se pot vindeca atât de simplu, milioanele de euro provenite din vânzarea medicamentelor pentru cancer nu ar mai fi intrat în generosul buzunar al guvernului şi al companiilor producătoare de medicamente.

Ce sunt de fapt aceste companii? Ce urmăresc ele? Răspunsul este evident, profitul! Dacă populaţia planetei ar fi sănătoasă sau s-ar trata prin metode alternative, nu ar mai avea nimeni nevoie de medicamente prin urmare nu s-ar mai cheltui bani pentru acestea. Rezultatul? Companiile farmaceutice ar dispărea.

Loading...

Revenind la Dr.Stanislaw Burzynski, care după ce s-a luptat cu guvernul timp de zeci de ani, a reuşit să câştige o mare parte din bătălie în momentul în care medicamentul său a intrat în faza finală de testare în anul 2011. Un singur obstacol a mai rămas FDA (Food and Drug Administration- Autoritatea pentru Alimentaţie şi Medicamente) cere ca pacienţii trataţi să fie supuşi şi tratamentului cu radiaţii (se ştie prea bine cât rău fac acestea bolnavilor şi cât de mult le scad imunitatea, organismul nemaiavând astfel putere să lupte cu boala). De asemenea, suma de 300 milioane de dolari constituie un alt mare impediment pentru aprobarea medicamentului.

Antineoplastonii sunt responsabili pentru tratamentul reuşit al unor forme de cancer în stadiu terminal considerate incurabile. În filmul publicat mai jos, sunt prezentaţi diferiţi pacienţi care au fost trataţi cu antineoplason, fără a se apela la operaţie, chimioterapie sau radioterapie.

Un exemplu edificator pentru rezultatele pozitive ale acestui tip de tratament îl reprezintă succesul în vindecarea copiilor ce sufereau de o formă de cancer considerată netratabilă, gliomul de trunchi cerebral. Dr Burzynski a vindecat o mulţime de astfel de cazuri.Primul si singurul în istorie de altfel!

loading...