CAZUL AHNENERBE, APA CARE REFACE PLASMA UMANĂ

Două ziare din Rusia au relatat despre descoperirea unei valize ciudate în pădurile din munții Caucaz. Valiza avea un aspect ciudat și avea inscripționat cuvântul Ahnenerbe. Cuvântul este de origine germană și este legat de o anumită activitate secretă a unei organizații SS din cel de al Doilea Război Mondial.

Ceea ce se cunoaște despre această organizație este faptul că membrii săi erau interesați despre misterele dolmenelor antice și a cauzei ce a determinat radioactivitatea înaltă din canionul Kishinski din munții Caucaz.

Cercetătorul rus Melikov a intrat în posesia acestei valize printr-o întâmplare mai puțin obișnuită. Un țăran care locuia în pădurile caucaziene a descoperit valiza și i-a predat-o cercetătorului.

Valiza era învelită în piele și inscripționată cu emblema organizației secrete Ahnenerbe. În interiorul ei a găsit mai multe obiecte de folosință obișnuită, care se aflau în stare foarte bună. De pildă, chibriturile putea fi utilizate. Lângă valiză a fost descoperit un inel, posibil al unui soldat care făcea parte din expediție.

Numele întreg al organizației Ahnenerbe era Societatea pentru Cercetarea și Studiul Zestrei Ancestrale Germane. Ea a activat în Germania în perioada 1939-1945. Practic, organizația a fost creată pentru a studia tradițiile, istoria și moștenirea lăsată de rasa ariană.

Loading...

Membrii organizației investigau tot ceea ce era misterios în diverse colțuri ale lumii. Peste 350 de savanți activau în această organizație, unii dintre ei deplasându-se în Tibet, India, Caucaz.

Puțini știu că înainte de a începe cel de al Doilea Război Mondial, o firmă germană a construit mai multe tuneluri și drumuri în Caucaz. După ce au terminat aceste construcții, specialiștii germani au murit într-un tragic accident. Au fost avansate mai multe ipoteze cu privire la acel accident.

S-a spus că germanii erau interesați de un izvor localizat într-o peșteră de sub lacul Ritsa, despre care se spunea că poate să refacă plasma umană, descoperire care le-a adus tragicul sfârșit.

Apa din acel izvor era transportată în containere de argint pe coasta Mării Negre. De acolo containerele erau preluate de submarine și transportate la Constanța. Mai departe erau îmbarcate în avioane cu destinația Germania.

groapa

În zona lacului Ritsa, de curând, au fost descoperite două cranii ciudate ca formă și dimensiuni. La început, s-a crezut că este vorba despre craniile unor animale. Un aspect ciudat îl reprezintă lipsa bolții craniului și a mandibulei. Orbitele ochilor erau foarte mari și în spate craniul prezenta două coarne. Analizele efectuate au demonstrat că aceste cranii erau umane.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și