Mistere

Bizar

Caz incredibil. Oamenii care merg in patru labe!

0views

O familie incredibilă, care nu știa să meargă în două picioare, a fost descoperită în Turcia în 2004. O echipă de medici interesată de acest caz stupefiant a încercat să determine cauza pentru cei care 21 membri ai familiei dintr-un sat din Turcia nu este capabil să meargă în două picioare, ci în patru.

Copiii puteau să stea în două picioare, dar era nevoie de un efort supranatural, iar părinții nu avea această abilitate dezvoltată. Interesant este că aceşti oameni bizari făceau toate activitățile în patru labe și se mișcau foarte repede și nu oboseau niciodată.

În urma analizelor efectuate, s-a stabilit că toți membri familiei aveau cerebelul extrem de puțin dezvoltat. După cum au declarat medicii turci, cerebelul este punctul din care se dezvoltă echilibrul cât și mersul în două picioare. Nu s-a putut determina cauza pentru care cei 21 de oameni sufereau de acest handicap, dar se presupune că mersul în patru labe nu a determinat dezvoltarea acestui punct din creierul uman. Această concluzie ne duce cu gândul că așa cum omul este capabil să evolueze și reversul, adică involuția, este posibil și membri acestei familii tind spre o stare atavică.

Din punct de vedere psihologic, o altă explicație a fost lansată. Pentru că cei 19 copii nu au avut niciodată nevoie să meargă în două picioare ei au fost acceptaţi și probabil învățați să execute orice acțiune în patru labe. Astfel, ciudata familie din Turcia şi-a dezvoltat propriul mod de viață și mersul în patru labe a devenit o normalitate.

oameni in patru labe

Ulterior, doar 5 dintre cei 19 copii au putut să învețe mersul în două picioare fără prea multe eforturi. Acest fapt demonstrează că încă din fragedă copilărie omul poate dezvolta anumite calități de care se folosește toată viața.

Loading...

Atunci când s-a făcut public acest caz, mai multe astfel de exemple, din întreaga lume, au ieșit la iveală. Diverse familii din Mexic, Irak sau Turcia mergeau în patru labe și se comportau precum oamenii sălbatici.

loading...