CAVERNELE DIN HUASHAN, POSIBILE PORȚI SPRE AGARTHA

În sanscrită, Agartha înseamnă insesizabil. Alți etimologi consideră că provine de la agartha care înseamnă cufăr subteran. Toate vechile texte conțin legende și povestiri despre acest misterios loc. Agartha este asimilată cu originea științei universale.

În cartea sa Animale, Oameni și Dumnezeu scriitorul Ossendowski relatează călătoria sa în Tibet și discuțiile pe care le-a avut cu lama Gelong.

Acesta i-a spus că în interiorul Pământului, în lume subterană, sunt 800 de milioane de locuitori, conduși de regele Brahytma, regele lumii.

Brahytma poate călători astral, poate ajunge în alte universuri, el se poate transforma în apă, aer și foc. În cartea sa, Ossendowski prezintă un vechi text tibetan, pe care i l-a dat lama Gelong și în care se vorbește despre criza mondială prin care va trece omenirea, prin faptul că un popor necunoscut va conduce planeta.

În următorii o sută de ani, vor rămâne pe suprafața globului trei mari regate, puteri, după un război devastator care va dura 18 ani.

Poporul din Agartha va ieși din subteran și va ajuta la reconstrucția omenirii. Aceeași legendă o întâlnim și în Mongolia, unde Brahytma este considerat ca fiind veșnic, el întruchipează inteligența cosmică și lumina spirituală.

Rene Guemon, cercetător francez, susține că reprezentanții Noii Ordini Mondiale au legături cu misterioasa lume subterană.
Harold Beckette, un personaj ocult apropiat lui Hitler, spunea că, omenirea evoluează după legi ciclice, într-o spirală ascendentă și descendentă. Era convins că forțe din interiorul Pământului vor salva omenirea.

loading...

În anul 2010, în Huashan, China, au fost descoperite 38 de caverne. Una dintre săli are 12600 de matri pătrați și pare a fi un adevărat palat. Cavernele au fost descoperite de un fermier chinez.

Cavernele sunt legate între ele prin tuneluri de lungimi considerabile. Arheologii chinezi nu au stabilit perioada în care au fost construite și în ce scop.

Cavernele au fost construite pe un fluviu interior care străbate zona muntoasă. În interiorul cavernelor nu au fost găsite urme de foc sau resturi de hrană.

Cele 36 de caverne sunt susținute de coloane de piatră. Când primii cercetători au intrat în caverne au fost surprinși de existența a milioane de lilieci.

În unele caverne au fost construite bazine care sunt pline cu apă, în permanență. Pe pereții interiori sunt inscripționate hieroglife care nu au putut fi descifrate.

Cercetătorii au ajuns la un consens. E aproape imposibil ca aceste grote să fie create de oameni. Dat fiind lungimea și înălțimea acestora, vorbim despre o muncă titanică realizată în zeci sau sute de ani.

nOHhjOWx6VN6tej1iW RKYE t1o - CAVERNELE DIN HUASHAN, POSIBILE PORȚI SPRE AGARTHA

Aceste grote se află la 30 de grade latitudine nordică, pe aceleași coordonate cu Triunghiul Bermudelor, piramidele din Egipt, Marea Moartă și deșertul Sahara.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns