Mistere

Cavalerul Negru
Descopera

Cavalerul Negru, satelitul extraterestru a fost doborât! NASA poate să nege în continuare că Terra nu este monitorizată

9views

Un videoclip, apărut recent pe Youtube, arată cum Cavalerul Negru, satelitul extraterestru a fost doborât de o rachetă. Acest satelit orbitează în jurul planetei noastre de circa 13.000 de ani.

În anul 1954, revista Aviation Week prezenta știrea că doi sateliți artificiali, de origine necunoscută, de află pe orbita Pământului, la o distanță de 900 kilometri față de Pământ.

În anul 1958, Cavalerul Negru emitea un semnal telemetric neobișnuit, timp de 10 minute. Orbita sa este una retrogradă, de la est la vest, invers rotației terestre. Descoperirea acestui satelit de origine extraterestră a fost una dintre cele mai mari descoperiri ale omenirii. Satelitul a ridicat numeroase semne de întrebare de-a lungul timpului și a stârnit numeroase controverse cu privire la originea sa.

Astronomii suedezi, care s-au interesat în mod special de acest misterios satelit, au declarat că au decriptat o parte din semnale și că ele provin dintr-o constelație, care se găsește la 13000 de ani lumină față de planeta noastră.

Sunt specialiști americani care susțin că, Tesla a fost primul care a interceptat semnalele acestui satelit, în anul 1899. Semnalele au fost interceptate, după ce Tesla a construit un dispozitiv radio de înaltă tensiune, în Colorado.

Loading...

Un videoclip apărut pe Youtube arată cum Cavalerul Negru este redus la tăcere de către o armă specială. De ce? Pentru că în ultima perioadă au apărut numeroase articole cu privire la acest satelit extraterestru în presa internațională.

Cavalerul Negru

Dacă imaginile de mai jos sunt reale atunci NASA nu trebuie să-și mai facă probleme cu privire la recunoașterea faptului că Terra este păzită sau spionată de forțe extraterestre.

loading...