Descopera

CAVALERUL NEGRU, misterul satelitului de origine extraterestră

Streetcap 1 este un site care publică cele mai recente descoperiri din Univers. De curând, au fost prezentate imagini cu misteriosul obiect care a fost numit Cavalerul Negru. Este vorba despre o structură ciudată care orbitează în jurul Lunii.

Denumirea de Cavalerul Negru a fost dată în anul 1998, în cadrul misiunii spațiale STS-88, atunci când astronauții au efectuat primul zbor spre Stația Spațială Internațională, ISS și au surprins imagini.

Povestea Cavalerului Negru a început în anul 1963, atunci când astronomul Gordon Cooper, membru al unui echipaj Apollo, a declarat că a văzut un ciudat obiect de culoare neagră care a zburat alături de nava spațială o perioadă de timp.
Imaginile publicate de Streetcap 1 prezintă misteriosul obiect cu formă de triunghi în partea inferioară stângă a Lunii.

Nikola Tesla, descoperitorul Cavalerului Negru

În anul 1899, Tesla anunța că a captat unde radio care proveneau din spațiu, de la un misterios obiect care se afla în orbita terestră. Câțiva ani mai târziu, în anul 1928, astronomii norvegieni anunțau că au capturat unde radio similare.

În anul 1954, presa americană anunța că SUA au detectat doi sateliți în orbita Pământului, perioadă în care nu fusese lansat niciun satelit terestru. Unul orbitează cu o viteză de 600 km/h și altul cu o viteză de 900 km/h.

S-a presupus că sunt doi sateliți lansați în cel mai mare secret de URSS. În anul 1957, după ce SUA și URSS au lansat primii sateliți, au fost captate imagini cu un misterios obiect care se afla în orbita polară.

Americanii au realizat că obiectele detectate în anul 1954, nu puteau să fie sateliți de origine terestră pentru că doi ani mai târziu, a fost lansat primul satelit în orbita Polului Nord.

Semnale bizare de la Cavalerul Negru

În 1 februarie 1959, semnale a căror origine era necunoscută au fost captate de cercetătorii de la observatorul german Bochum, în patru reprize pe 20000 de megacicli. Semnalele au fost traduse prin literele AAL. Durata semnalelor a fost de 0,6 secunde.

În anul 1960, USS Navy anunța că radarele au reperat un obiect cu o greutate de 15 tone, care orbitează în jurul Pământului.. Sateliții lansați de URSS aveau o greutate de 1500 kilograme, iar cei americani de 450 kilograme.

Cavalerul-Negru CAVALERUL NEGRU, misterul satelitului de origine extraterestră

Era exclus ca obiectul să fie un satelit de origine terestră. Cei mai mari astronomi au declarat, simplu, nu știm de unde vine acest satelit. Cavalerul Negru a devenit cel mai celebru obiect care se află în orbita Pământului și nu numai.

S-a estimat că misteriosul obiect are un diametru de trei kilometri și că evoluția sa nu seamănă cu cea a unui corp celestu omologat. Nimeni nu este capabil să prevadă orbita sa.

loading...
Comments
To Top