Mozaic

Cauze pentru care spiritele raman pe Terra dupa moarte

Moartea este unul dintre cele mai impresionante fenomene pe care omul le experimenteaza in decursul existentei sale. Se spune ca atunci cand se produce actul final, sufletul are nevoie de anumite etape pentru a ajunge pe lumea de apoi. Cele mai comune povesti ale celor care au experimentat moartea.

“Moartea este unul dintre cele mai impresionante fenomene pe care omul le experimenteaza in decursul existentei sale. Se spune ca atunci cand se produce actul final, sufletul are nevoie de anumite etape pentru a ajunge pe lumea de apoi. Cele mai comune povesti ale celor care au experimentat moartea clinica sustin ca imediat dupa fenomenul mortii, sufletul se ridica spre cer, pentru ca mai apoi sa treaca printr-un tunel. Dincolo de tunel se vede o lumina puternica spre care se indreapta sufletul. Odata ajuns la aceasta lumina puternica, se poate spune ca sufletul a ajuns acasa, loc unde se intalneste cu anumite persoane dragi.

Cu toate acestea, de nenumarate ori se intampla ca sufletul sa ramana in lumea noastra si sa se transforme intr-o fantoma sau intr-un spirit ratacit. Un studiu paranormal a fost efectuat cu privire la motivele pentru care sufletul ar putea sa ramana pe Terra si rezultatele sunt de-a dreptul interesante.

Pentru ca de nenumarate ori parapsihologii s-au intrebat care ar putea fi motivele pentru care spiritele ratacesc in lumea noastra, transformandu-se astfel in fantome, au emis o lista cu cele mai plauzibile motive.

Moartea brusca

Daco o persoana moare brusc, de exemplu intr-un accident de masina sau este ucisa cu sange rece, atunci spiritul neaga moartea. Desi trupul mort, spiritul nu are niciun gand sa paraseasca aceasta lume si astfel se transforma intr-o fantoma. Specialistii sustin ca este posibil ca spiritul sa perceapa intreaga poveste precum o halucinatie si pana sa realizeze ceea ce s-a intamplat pot trece mai multe luni sau chiar ani. În general, acest spirit ramane blocat in locul in care s-a produs moartea si va avea tendinţa sa mearga acasa.

Frica de ceea ce este dincolo

Unele spirite se tem de ceea ce poate aduce moartea si ceea ce este dincolo. În general, aceste spirite se tem fie de un alt spirit sau pur si simplu de pedeapsa care va urma. Aceste motive pot fi traumatizante si astfel sa intervina refuzul spiritului de a merge acasa.

Lucruri neterminate

Un alt motiv pentru care un spirit nu se deplaseaza in lumea celor drepti este ca nu si-a incheiat misiunea pe Terra. În cazul in care o persoana este ucisa si nu si-a indeplinit destinul, atunci se poate lua in calcul faptul ca spiritul sau sa ramana blocat fie in lumea aceasta, fie intre cele doua lumi.

Vinovatie

Unii oameni se simt atat de vinovati de viata pe care au avut-o incat nici dupa moartea lor spiritul nu poate pleca in lumea de apoi. În momentul in care simte ca este absolvit de vina, iertat de cei carora le-a provocat rau, doar atunci fantoma va disparea din lumea noastra pentru a merge acolo unde ii este locul.

Obsesia fata de o persoana sau un loc

Dupa cum bine stim dragostea ii poate impinge pe oameni la gesturi necugetate. Asa se poate intampla si cu spiritele care sunt atasate prea mult de o persoana ramasa in viata. Ele refuza sa paraseasca realitatea si se transforma in fantome. În general, aceste fantome ii bantuie pe cei iubiti sau se duc in locurile de care nu se pot desprinde.

loading...
Comments
To Top