CAUZE ARTIFICIALE VS CATACLISME NATURALE

Generalul Emil Străinu, a emis mai multe ipoteze cu privire la cataclismele naturale. El susține că un cutremur mare poate fi prevestit cu 24 de ore înainte de a se produce. Există șase semne, care sunt evidente, pentru fiecare dintre noi.

În primul rând, este vorba despre apariția pe cer, a norilor în formă de panglică, paraleli. Cu 24 de ore înainte de producerea cutremurului, atunci când energia acumulată în interiorul pământului atinge punctul maxim, apar pe cer astfel de nori. Apariția acestor nori este generată de nivelul mare de energie din placa tectonică. Norii reprezintă materialitatea schimbului energetic dintre pământ și atmosferă, care precede descărcarea energiei seismice.

Un alt indiciu este legat de apa din fântânii. Înaintea producerii unui cutremur, apa crește foarte mult sau scade. Apa își schimbă culoarea și gustul. Dacă privești apa din fântână, ai senzația că ea fierbe. Al treilea indiciu este cel legat de comportamentul animalelor de companie. Animalele devin foarte agitate și vor să iasă din casă. Chiar și peștii aflați într-un acvariu, devin agitați, pentru că simt vibrațiile pământului.

În zonele unde va lovi cutremurul se produc paraziți electrici la telefonie, televizoare și radio. Cu câteva ore înainte de a se produce cutremurul pe cer apar lumini sau descărcări electrice. Ele sunt determinate de scăpările energetice ale scoarței terestre. Animalele de pământ își fac apariția, ies din ascunzișuri.
Referitor la cele peste 70 de cutremure care s-au produs în zona Galațiului, în zece zile, el susține că acestea sunt de origine umană.

Sondajele pentru exploatarea gazelor de șist, prin fracturi hidraulice, sunt cauzele acestor cutremure. Zgomotele care s-au produs sunt determinate de presiunea enormă de la forare. Dacă solul e slab, se produc alunecări de teren.

Specialiștii ruși au realizat, de curând, în munții din Kirghizstan, un test. Au injectat în pământ milioane de amperi. Rezultatul a fost un cutremur de mare magnitudine, pe o rază de 150 de kilometri. Cutremurul se produce într-o perioadă cuprinsă între două și șapte zile, după ce s-a realizat injectarea.
Acum câteva zile, un site francez de specialitate, pune în discuție posibilitatea ca în Nepal, cutremurul să aibă cauze artificiale. Autorii acestui articol au rememorat seismul din Japonia, din 11 martie 2011.
Seismul a avut o magnitudine de 9 grade. Specialistul Jim Stone ridică câteva probleme la care nu s-a răspuns, nici după patru ani, de la producerea lui.

Loading...

O primă întrebare este aceea legată de aria în care seismul s-a simțit și a produs victime și pagube materiale. În condiții normare, un astfel de seism trebuia să producă pagube materiale, într-o zonă de 1000 de mile. Localități situate la 40 de mile de epicentru nu au avut victime și nici pagube materiale. Singurul obiectiv care a suferit pagube materiale foarte mari a fost centrala de la Fukushima.

Cutremurul care s-a produs în Pacific, conform calculelor sale, nu a avut o magnitudine mai mare de 6,5. El își pune întrebarea, cum s-a format un tsunami devastator, de la un cutremur cu o astfel de magnitudine? Stone susține că centrala de la Fukushima era proiectată să reziste la cutremure de nouă grade. Singura posibilitate de a o distruge era un tsunami uriaș. Constructorii japonezi nu luaseră în calcul varianta producerii unui astfel de tsunami.

cutremur

Între producerea seismului și producerea tsunami, a fost o perioadă de 40 de minute, timp în care toată populați din zonă a fost evacuată. Seismul și tsunami au distrus reactorul numărul trei. L-au ras, efectiv. Filmele și pozele făcute la acea vreme arată că locuințele din zonă erau intacte. Cum au rezistat locuințele la un asemenea cutremur și un reactor a fost spulberat? Stone continuă întrebările și suspiciunile. De ce la câteva zile de la producerea cutremurului, reactorul numărul 4 a explodat, cu toate că tot combustibilul din el fusese eliminat? Ce a determinat explozia lui dacă el era vid și nu mai era racordat la nicio sursă de energie?

Scopul producerii unui sistem puternic a fost cu siguranță, centrala de la Fukushima și numai ea! Care ar fi miza producerii unei catastrofe artificial create în Nepal? Să fie Everestul?loading...
S-ar putea să-ți mai placă și