Mistere

CAUZA APOCALIPSEI POATE FI MAREA NEAGRĂ

Fenomenului Sodoma și Gomora au fost emise câteva ipoteze care nu aveau o motivație religioasă, ci cosmică sau geofizică.. Întrucât focul asupra cetăților fusese trimis din cer, s-a afirmat că ar fi putut fi vorba de o explozie puternică a unei arme infernale, într-un timp în care nu a existat nici ideea de explozibil creat de om.

S-a făcut apoi afirmația că un corp ceresc incandescent ar fi lovit cele două cetăți, impactul având efecte dintre cele mai grave, locul modificându-se total. Altă ipoteză științifică referitoare la catastrofa din Valea Sidim descrisă în Vechiul Testament, exclude semnificația inițială, acea de represalii pentru păcate morale și se referă la concentrația neobișnuită de sodă din Marea Moartă, de var și de sulfat de magneziu.

După mii de ani de la catastrofa celor două cetăți, apa Mării Moarte continuă să fie neprielnică vieții.
Fie că optăm pentru supranatural, de pedepsire a oamenilor pentru păcate de neiertat, fie că luăm în seamă un fenomen fizic, natural din sursă cosmică sau terestră, ceea ce este important este faptul că fenomenul a fost deosebit de puternic, în care au murit oameni, viețuitoare, au fost distruse cetăți.

O ipoteză apocaliptică de proporții inimaginabile, supusă unor observații pe care emițătorii le susțin prin argumente științifice. Dezastrul pe care îl poate produce Marea Neagră poate fi unul planetar. Marea Neagră este marginea unei bombe uriașe care poate exploda oricând. Microelementele și oxigenul conținute în apa mării se găsesc până la o adâncime de o sută de metri.

În adânc, aproape doi kilometri până la fundul mării, se află sulf foarte dens, otrăvitor pentru oricare formă de viață. Acest mediu sulfuros, în concentrație mare, este în realitate și un potențial explozibil de proporții inimaginabile și cu efecte asupra planetei. Ne putem imagina sute de mii de kilometri cubi de hidrogen sulfurat, condensat într-un singur loc, bine delimitat, purtând numele de Marea Neagră.

Aceste rezervoare de sulf întrec armele nucleare ale statelor lumii. Sulful din Marea Neagră s-a format ca urmare a faptului că marea este relativ tânără, ea formându-se în urma inundării unei văi uriașe de către Marea Mediterană. Fundul mării este un mare cimitir, în care s-au descompus flora și fauna aflate în acea vale, dând naștere la hidrogen sulfurat.

apocalipsa - CAUZA APOCALIPSEI POATE FI MAREA NEAGRĂ

Cu șapte milenii în urmă, s-a sedimentat bomba, de un potențial catastrofic. După cutremurul din Crimeea, din anul 1927, hidrogenul sulfurat s-a ridicat la suprafață auto-aprinzându-se în contact cu aerul. Martorii acelui moment își amintesc de limbile de foc uriașe care țâșneau din mare și se înălțau la mai mult de o jumătate de kilometru în aer, pe o suprafață de câțiva kilometrii.

În timp, gazul sulfuros a devenit mai dens Până la cutremurul amintit, viața în mare cobora până la trei sute de metri adâncime.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top