Take a fresh look at your lifestyle.

Carnea de peste nu este atat de sanatoasa pe cat se credea

Contaminarea sau iradierea produselor alimentare a devenit o practică obișnuită pentru societatea actuală. Din punctul de vedere al iubitorilor teoriei conspirației, aceste măsuri sunt menite pentru a decima populația și așa prea mare a globului. Pe de cealaltă parte, economiile mondiale sunt într-un impas total și pentru a hrăni gurile înfometate ale globului a fost nevoie de a ajuta într-un fel sau altul natura. Astfel, legumele și fructele suportă un proces incredibil de iradiere cu elemente toxice preluate direct din reactorul centralelor nucleare.

Ca și cum ar mai fi o noutate, un nou studiu trage un alt semnal de alarmă cu privire la carnea de pește. Din cauza poluării masive, carnea de pește este infestată cu mercur, peste limitele normale, și astfel devine nocivă. Specialiștii sunt de părere că o singură masă de pește pe lună este mai mult decât suficientă pentru că altfel riscăm să introducem în organism o cantitate foarte mare de mercur. Eliminarea mercurului se face extrem de lent, în unele cazuri procesul poate să dureze ani de zile.

peste

Consecința directă al acestui studiu a fost modificarea agendei conferinţei Naţiunilor Unite de la Geneva unde se va discuta despre poluare. Este interesant că aceste conferințe la nivel mondial nu produc decât discuții și nicio măsură drastică pentru protejarea mediului nu se aplică. Motivele sunt pur economice și uneori politice. Probabil că într-o bună zi Terra o sa se transforme dintr-o planetă albastră într-una albă și omenirea o să-și dea seama prea târziu ceea ce a făcut. Dar cum știm foarte bine din istorie, orice civilizație are și un sfârșit, indiferent de gradul de dezvoltare la care a ajuns.

loading...

Comentariile sunt închise.