Descopera

CARE SUNT CONSECINȚELE UTILIZĂRII ARMAMENTULUI NUCLEAR, ÎN DISTRUGEREA CORPURILOR ASTRALE?

NASA a constituit o echipă din oameni de știință care vor lucra la un proiect care are ca scop distrugerea asteroizilor și meteoriților care se află pe orbita Pământului și sunt un real pericol. Lansarea acestui proiect s-a făcut la câteva zile după ce NASA a dat un comunicat, în care susținea că nu are cunoștință de un real pericol privind coliziunea unui corp astral cu Pământul.

Proiectul este foarte costisitor din punct de vedere financiar și dacă nu ar fi un real pericol, de ce s-au grăbit să constituie echipa de cercetători? În acest proiect, NASA s-a asociat cu Agenția de Securitate Nucleară, pentru a găsi un mijloc de a trimite arme nucleare în cosmos, care să distrugă sau să devieze traiectoria acestor corpuri.

Ziarul New York Times a publicat un articol în care se spune că se va încerca prin simulări ale unor super ordinatoare, ce se poate produce în cosmos, în momentul unui bombardament nuclear.

Sunt specialiști americani care susțin că un bombardament nuclear în cosmos, poate afecta și planeta noastră. Cea mai bună soluție ar fi devierea traiectoriei acestor corpuri celeste. Deocamdată, omenirea nu are astfel de mijloace.
Alți specialiști consideră că utilizarea laserului în distrugerea corpurilor ar fi o metodă mai puțin periculoasă pentru planeta noastră.

Omul de știință Jason Kessle susține că o coliziune a Pământului cu un alt corp celest este garantată, în viitorul apropiat. Se știe că în trecut, planeta noastră a fost lovită de astfel de corpuri, iar coliziunea de la Celabinsk nu a putut fi anunțată sau prevenită, nici măcar de cei de la NASA. Până în prezent, s-au descoperit 160 de cratere care s-au format în urma unor astfel de coliziuni. Specialiștii consideră că sunt mult mai multe, unele ascunse de formele de relief sau de apele oceanelor.

De unde vin asteroizii?

loading...

Între planetele Marte și Jupiter există o centură de asteroizi, mulți dintre aceștia au intrat în orbita Pământului.
Este suficient un asteroid cu un diametru mai mare de un kilometru, pentru a distruge Pământul.

Explicația cea mai probabilă privind dispariția dinozaurilor este cea legată de coliziunea Pământului cu un meteorit.
În anul 1991, în Yucatan, nord-vestul Mexicului, a fost descoperit craterul produs de acea coliziune. Diametrul craterului este de 200 de kilometri, iar adâncimea nu a putut fi măsurată, pentru că meteoritul a pătruns în interiorul scoarței terestre, pe el se află Peninsula Yucatan.

Un meteorit cu o astfel de dimensiune a eliberat o energie mai mare de un milion de ori, față de o bombă atomică. În urma impactului, un volum uriaș de sulf, praf și funingine a fost degajat în atmosferă, în câteva minute, provocând perturbații majore ale mediului.

asteroid1 - CARE SUNT CONSECINȚELE UTILIZĂRII ARMAMENTULUI NUCLEAR, ÎN DISTRUGEREA CORPURILOR ASTRALE?

Se estimează că, 70% dintre specii au fost distruse. Lăsând la o parte profețiile lui Parravicini, care a prezis o coliziune cu un meteorit, în septembrie 2015, constatăm că oficialii și cercetătorii americani fac front comun, în ceea ce privește derularea unor proiecte, indiferent de costurile lor. Este ceva putred la NASA!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top