The news is by your side.

Care este adevărul despre Lună? NASA pare dezinteresată de satelitul Terrei

4

Prima sondă spațială care a navigat spre planeta Marte a fost Viking, în anul 1976. Imediat după ce au fost captate imagini de pe Marte, coordonatorul misiunii, Gilbert Levin, a declarat că pe Marte există forme de viață.

La scurt timp, Levin a fost supus unor presiuni uriașe venite de la oficialii NASA. El și-a schimbat declarația, spunând că sunt posibile forme de viață pe Marte.

Apollo 17, 1972, imagini inedite de pe Lună

Eugene Cernan și Harisson Schmitt au petrecut 75 de ore pe solul lunar. Ei au realizat mai multe fotografii. Una dintre acestea reprezintă imaginea unui cap de robot. Imediat după publicarea imaginilor, Cernan a declarat, ceea ce vedeți este adevărat.

În anul 1979, Maurice Chatelain, șeful sistemelor de comunicații NASA, avea să confirme declarațiile astronautului Cernan. El a mai spus că Neil Armstrong, primul om care a pus piciorul pe Lună, la reîntoarcerea sa pe Pământ, a întocmit un raport în care a descris module lunare nonterestre poziționate lângă un crater.

În anul 1996, are loc întrunirea oamenilor de știință americani la Clubul de Presă de la Washington. Printre temele dezbătute a fost și cea a prezenței extratereștrilor pe Lună și Marte.

Mulți dintre oamenii de știință au susținut că proiectul Apollo a fost întrerupt pentru că nu suntem autorizați să mergem pe Lună.
În singurul interviu pe care l-a acordat, Neil Armstrong a afirmat că înainte să plece în misiune au fost avertizați să nu interacționeze. Întrebat de cine, Armstrong a zâmbit și a spus că nu poate răspunde la această întrebare. Tot ce pot să vă spun, a mai completat Armstrong, este că modulele aveau dimensiuni mari, erau înspăimântătoare și au staționat pe toată durata misiunii noastre pe Lună.

luna Care este adevărul despre Lună? NASA pare dezinteresată de satelitul Terrei

Luna, bază extraterestră

Anumite caracteristici ale Lunii i-au făcut pe mulți specialiști să avanseze teoria că Luna este o navă extraterestră care orbitează în jurul Pământului. Luna se află pe o orbită greșită și densitatea ei este foarte ciudată.

La suprafață este foarte mare, iar în interior mică. Acest lucru i-a făcut pe mulți să afirme că Luna în interior este goală. Craterele pe care le-au făcut meteoriții pe suprafața lunară sunt convexe, în condiții în care pe alte corpuri cerești acestea sunt concave.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și