Care este adevărul cu privire la Marte? Fotografii cu vegetație și apă realizate de sonda spațială Mars Reconnaissance Orbiter

Care este adevărul cu privire la Marte? Fotografii cu vegetație și apă realizate de sonda spațială Mars Reconnaissance Orbiter

Marte este una dintre cele mai misterioase planete din Sistemul Solar. În timp ce specialiștii susțin că planeta este stearpă, lipsită de apă și vegetație, unele fotografii contrazic cu vehemență aceste afirmații.

Ce se întâmplă pe Marte? Sau mai bine zis care este adevărul cu privire la această planetă misterioasă? Nu se cunoaște adevărul deplin cu privire la această planetă.

Inițial, specialiștii au declarat că Marte a fost lipsită de viață din toate timpurile. Apoi afirmații controversate susțineau că Marte a avut cu milioane de ani în urmă atmosferă, apă și numeroase forme de viață. Ceva s-a petrecut și planeta s-a transforma într-una pustie.

Această poveste nu este în totalitate veridică pentru că numeroase fotografii, realizate de sonda spațială Mars Reconnaissance Orbiter, provoacă controverse.

Interesant este faptul că aceste fotografii au fost ținute la secret de către NASA până în prezent, tocmai pentru ca oamenii de rând să nu îți pună întrebări cu privire la ceea ce există cu adevărat pe Marte.

Imaginile sunt grăitoare și ne confirmă, încă o dată dacă mai este cazul, că adevărul este cu totul altul, iar NASA nu este nimic altceva decât o agenție care are rolul de a manipula masele și de a deforma realitatea.

Loading...

Pe de altă parte, o serie de specialiști susțin că petele albicioase nu reprezintă apă, ci un alt lichid misterios care se regăsește din abundență pe Marte.

vegetație și apă

Cu toate acestea, trebuie să remarcăm că pe lângă acele presupuse lacuri există vegetație din abundență, sau cel puțin asta putem deduce din fotografiile alăturate.

vegetație și apă width=

Așadar, care este adevărul? Există apă pe Marte? Există vegetație și forme de viață? De ce guvernele lumii vor să credem că suntem singuri în Univers?

loading...

Related posts