CANIBALISMUL DE LA SUPRAVIEȚUIRE LA SATISFACȚIE

Iisei Sagawa a fost numit canibalul japonez. În anul 1981, avea 32 de ani și era student la Sorbona. Cunoaște o tânără olandeză, în vârstă de 25 de ani, Renee Hartevelt, student la Sorbona.

Între cei doi începe o poveste de iubire. Totul a decurs normal, până într-o zi, când Sagawa își omoară iubita. Ceea ce a urmat este macabru. Sagawa a povestit anchetatorilor cum și-a mâncat iubit și pe măsură ce făcea acest lucru era mai excitat.

Fiecare parte a corpului victimei reprezenta un simbol pentru Sagawa. La scurt timp, Sagawa este reținut de autorități, în timp ce încerca să scape de două valize în care se aflau bucăți din cadavrul iubitei.

Trei ani mai târziu, influenta familie a lui Sagawa reușește ca acesta să se întoarcă în Japonia, unde a fost internat într-un spital psihiatric.
Istoricul chinez, Zhou Xun, a relatat în una din cărțile sale că în anii 60, în China, în perioada foametei, în unele piețe se vindea carne umană.

Unele cazuri sunt cutremurătoare. Familiile schimbau între ele copiii, după care fiecare familie mânca copilul celeilalte familii. Colomb amintește în notele sale că între triburile indigene din America se duceau lupte, după care prizonierii deveneau hrană pentru învingători.

Mai aproape de zilele noastre, octombrie 1972, s-a petrecut un alt caz care i-a marcat pe cei care au supraviețuit tragediei. Un avion care se deplasa din Uruguay în Chile s-a prăbușit din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

La bordul avionului se aflau 47 de persoane. 17 dintre acestea au murit, iar celelalte 30 de persoane, ca să se salveze, au mâncat carne din cadavrele umane. Accidentul s-a petrecut într-o zonă muntoasă greu accesibilă și până când au fost descoperiți au trecut mai multe săptămâni. Printre supraviețuitori au fost și jucătorii de rugby ai echipei naționale a Urugayului.

canibal - CANIBALISMUL DE LA SUPRAVIEȚUIRE LA SATISFACȚIE

Aceștia au povestit că pentru a supraviețui au făcut acest lucru. Un alt caz dus la extremă s-a petrecut în anul 1815, pe o corabie numită Essex care pornise la vânătoare de balene.

Vremea nefavorabilă a făcut ca cei 28 de marinari să plutească în derivă mai multe luni și fără să poată să-și asigure hrana din pescuit.
După ce unul dintre marinari murea, ceilalți consumau carnea cadavrului. Dacă nu se întâmplau morți naturale, trăgeau la sorți care trebuia ucis și mâncat. Când a fost reperat vaporul, la bord se mai aflau două persoane.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns