Bizar

CANIBALISMUL, COMPORTAMENTUL DEVIANT AL UNOR LIDERI POLITICI

De curând, un fost ministru nigerian a făcut o declarație despre nigerienii care emigrau în Libia, în timpul dictaturii lui Gaddafi și care au avut o soartă tragică. El a susținut că migranții erau adevărați sclavi, supuși la munci inumane, alții erau mutilați, iar alții uciși, iar carnea lor era comercializată sub formă de kebab.

Muammar Gaddafi a fost un lider controversat. În anul 1969, el preia puterea după o lovitură de stat în urma căreia regele este înlăturat.
Gaddafi se credea un Che Guevara al epocii sale. El acorda refugiu tuturor celor care se declarau anti-occidentali sau anti-imperialiști. A fost implicat în multe acte de terorism și atentate.

În 5 aprilie 1986, are loc un atentat sângeros într-un club din Berlinul de Vest frecventat de soldații americani. Libia a fost învinuită de acest act după ce a fost interceptat un mesaj al lui Gaddafi către ambasada Libiei din Berlinul de Est, în care era felicitată că a făcut o treabă bună.
La scurt timp, președintele Reagan ordonă o serie de atacuri aeriene asupra capitalei Tripoli.

Gaddafi a ripostat violent. Libia a fost acuzată că a fost implicată în prăbușirea unui avion PAN AM deasupra localității Lockerbie din Scoția.
Psihiatrii susțin că mulți lideri au avut un comportament deviant, cauzat de traumele din copilărie.

Bokassa este un exemplu elocvent. Au fost 12 frați care au fost crescuți în jungla africană. Sadismul violent l-a descoperit din copilărie. Tatăl său moare în timpul unei rebeliuni a tribului pe care îl conducea. La scurt timp, mama sa se sinucide.

La cinci ani, Bokassa este orfan și se află în grija unor rude. După ce s-a înrolat în armată, ascensiunea sa este fulminantă. A fost numit de occidentali Napoleon cel Negru. Ajunge președinte, contaminat fiind de putere și celebritate.

În viața de zi cu zi, el practica canibalismul ritual și nu numai. Bucătarul șef, Philippe Lengis, a declarat după fuga sa, că a fost obligat să gătească fripturi din carne de om. Lengis a înnebunit după ce a scăpat din iadul lui Bokassa.

Canibalismul - CANIBALISMUL, COMPORTAMENTUL DEVIANT AL UNOR LIDERI POLITICI

Lengis a mai declarat că Bokassa s-a supărat atât de tare pe un ministru, încât a ordonat să fie jupuit și carnea sa gătită a fost oferită celorlalți miniştri. De frică, ceilalți miniștri și-au mâncat propriul coleg. După fuga sa în Coasta de Fildeș au fost descoperite mai multe frigidere pline cu cadavre umane.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top