The news is by your side.

Cancerul din carnea rosie si terapia cu lapte si miere!

0

Am tot citit ani de zile despre carnea rosie, cat de nociva este pentru organismul uman, ba ca nu poate fi digerata, ba ca are anumiti hormoni etc. Specialistii spun ca aduce cancerul. Nu sunt cerectatorii englezi. Nu am dovezi palpabile in acest sens… dar gandindu-ma asa mi-am dat seama ca cel putin in sens metaforic s-ar putea ca renumitii cercetatori sa aiba dreptate.

S-a ucidem vitelul, ca ne ucide vaca!
Dar ce atata sanatate, ce cancer, inainte de cancer ne ucide foamea… e mare galagie la butoane. Pentru ca vaca inca poate fi mulsa, mai are lapte care merge cu miere.

– Luam vitelul de la tzatza si-l ucidem, bea prea mult lapte. Il impartim la fraieri, am auzit ca, carnea rosie provoaca cancer, nu o mancam o mulgem noi in continuare. A trait vaca 26 de ani… poate o mai duce asa inca 4 ani. O mai mulgem, ii mai ucidem viteii… Dar ce facem cand ne moare vaca? Ce mai mulgem?

Dupa 26 de ani scoateti parintii si bunicii de la butoane si aratati-le realitatea pe smartphone. Acum vaca nu se simte bine, pentru ca a imbatranit, e trista si e pe moarte. Vaca frumoasa pe care o stiau ei… cu paduri, cu industrie, cu drumuri, cu turism, cu cladiri impunatoare, cu agricultura, cu cercetare, cu educatie e acum slaba, ofilita si da lapte tot mai putin. O impung copiii barbarilor din 89 inca o data cu biciul sa se ridice, ca au nevoie de ea macar o data. O tzesala cu proiecte frumoase, o spala pe creier cu cifre si o trimit inca o data la pascut de voturi ca sa mai poata fi mulsa… Au injurat-o in toate felurile prin strainatate, iar acum ii spun vorbe frumoase la ureche sa se mai ridice o data. Ei sunt bunii stapani care se scuza vacii ba ca i-au ucis viteii ca sa-i mai ia din povara, ba ca viteii i-au fost furati de straini, ba ca laptele ei a ajuns in gurile cainilor si ca ei nu s-au putut opune.

Frumoasa vaca de acum 26 de ani, cu uger bogat, nu mai da lapte decat pe o tzatza, mai ajunge sa ne platim o vreme pensiile, sa ne mai marim odata salariile. Frumoasa vaca a fost ingrasata in Ajun cu inca o marire. Dar ea e stearpa, slaba si urata. Daca nu ne lasa un vitel curand in urma ei, nu vom mai avea ce mulge.

Si sper…

Fara autocare, fara liste suplimentare, cu camere in sectii de votare credeti ca mai pot fura ca inainte? Nu prea cred. Aaaa, mobilizarea? Mobilizarea de tipul daca nu vii cu familia te dau afara… E greu de crezut ca fostul FSN isi mai poate permite sa mituiasca oamenii cu functii, cu bani sau alte cadouri otravite. Pentru ce? Nu sunt alegeri locale. De ce si-ar pierde locurile caldute de dragul lui Dragnea, Firea, Ponta sau Ghita. Ca sa faca ei afaceri pe picior mare sub promisiunea ca vor da mai multi bani primarilor din partidele lor daca vor ajunge la guvernare? Nu prea cred…

LINISTEA SUSPECTA

E liniste iar linistea asta este suspecta. Se pregatesc sa urle de nervi pentru ca s-au mintit din nou cu sondaje. S-au fixat mult prea sus de data asta. Asa au facut si la prezidentiale. Au furat tara timp de 26 de ani. Acum dupa ce au furat vor sa iasa din puscarie. Jurnalele de stiri ne arata de dimineata pana seara ca in puscarii sunt conditii inumane. Ca Romania e condamnata sa plateasca despagubiri, lor, puscariasilor din Parlament. De ce? Pentru ca 26 de ani nu au dat doi bani pe puscariasii de rand. Ah, ei au drepturi, ma iertati, cei care au trecut prin penitenciare in ultimii 26 de ani nu aveau.

Dar, e liniste. Se intampla ceva. La Revolutie era o liniste monumentala inainte de Sarbatori.

E liniste si se pregateste ceva. Si ei simt asta pentru ca majoritatea tacuta e acum pe smartphone. Este trecutul, vine din urma!

Minoritatea lor e la butoane, la telecomanda. Acum incearca disperati sa dea mesaje pe internet, sa faca un fel de comunicare sociala, nereglementata. La televiziunile lor se injura de dimineata pana seara iar Consiliul National al Audiovizualului nu are nicio durere. Oamenii lor sunt la butoane.

La smartphone Consiliul lui Zuckerberg nu are obedienti ca la CNA, deci sunt greu de multumit si nici nu cred ca ar vrea un loc caldut in viitorul Guvern. Dar e liniste, pentru ca urmeaza furtuna. Veti auzi ca au fost furati, ca sistemul, ca Soros, ca un rau atotputernic s-a abatut…

Ei, care au trait in desfranare politica 26 de ani timp in care s-au cuplat unii cu altii de nu le mai stii culoarea si orientarea, se sperie de Apocalipsa. Nu se poate naste nimic intre buruieni, asa ca raul trebuie taiat de la radacina, de la FSN incoace.

Dar e liniste pe Facebook pentru ca toata lumea a inteles ca Ponta a marit salariile si pensiile. Buna treaba. Dar dupa inca patru ani autostrada aia promisa tot nu e gata, spitalele promise tot nu s-au facut (dcotorii ne trimit cu cearsaful de medicamente la prima farmacie), scolile au ramas aceleasi (profesorii ne roaga daca putem trage ceva la xerox). E bine asa. Putem muri cu pensia marita, desi puteam fi salvati de un sistem sanitar mai performant.

carnea-falsa2 Cancerul din carnea rosie si terapia cu lapte si miere!

Explica asta parintilor si bunicilor tai, sa ne mai lase si noua o gura de lapte sa putem creste viteaua ca apoi sa mai avem ce mulge, iar cand va fi momentul sa lasam viteaua sa faca si ea un vitel copiiilor/nepotilor nostri.

Caplimpede

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și