CÂMPUL VIBRATOR, INTERACȚIUNEA DINTRE TELURIC ȘI UNIVERS

Materia este formată din particule electronice care au o anumită forță vibratorie. O bucată de piatră are o oscilație vibratorie care este mult mai lentă decât cea a unui foton.

Fiecare obiect sau ființă au câmpul lor vibrator care determină armonia, sincronicitatea, atracția, concordanța. Mentalul nostru are propriul câmp vibrator care intră în acțiune cu tot ceea ce înseamnă universul colectiv.

Omul a dat un nume fiecărui obiect, ființe, stări, emoții. Cuvintele sunt și ele purtătoare de energie. Fiecare literă are o rezonanță care este asociată unei cifre, unei vibrații. Prenumele fiecăruia dintre noi are propria lui putere vibratorie.

Specialiștii în psihiatrie consideră că puterea vibratoare a corpului uman determină ceea ce numim călătoriile astrale, ieșirea într-o altă lume, într-o altă dimensiune. Încă din cele mai vechi timpuri, dolmenele erau considerate pietre sacre care făceau legătura cu lumea spirituală, cu astralul. În Liban, au fost descoperite astfel de pietre, cu o greutate de zeci de tone, despre care se spune că au puteri magice.

Alimentele așezate lângă aceste pietre nu se alterează. Pietrele au forma paralelipipedică și sunt tăiate cu o precizie pe care numai laserul o poate da. Localnicii susțin că pietrele au puteri magice, ele pot capta energiile telurice.

Loading...

Pentru musulmani, piatra neagră de la Mecca este cel mai sacru obiect din lume. Originea pietrei nu este cunoscută. Geologii susțin că ar putea fi vorba despre un meteorit. Arabii susțin că cei care ating piatra sunt feriți de păcate.

Bozioru este o localitate aflată la 50 km de Buzău, în care există pietre care odată la 1200 de ani își schimbă forma și au puteri magice. Pietrele au fost numite torvanţi și au o creștere spontană din centru către exterior.

Bătrânii locului susțin că traficanţii sunt uriași care au adormit sute de ani. Unele pietre au formă sferică, motiv pentru care au fost numite Babele de la Ulmet. O altă zonă în care energiile sunt foarte puternice este cea a Sfinxului din Bucegi.

În jurul Sfinxului au putut fi observate scântei cu înălţime de 1,5 m care apar din pământ. În plin soare au putut fi observate curcubee, fără să fi plouat înainte. Pe cer au fost văzute lumini ciudate. Sfinxul emite energii ciudate.

CÂMPUL VIBRATOR

Cei care s-au apropiat de Sfinx au avut parte de experiențe care le-au marcat viața. S-au efectuat măsurători în zonă și s-a constatat că există puternice anomalii magnetice, provocate de forțe telurice.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și