Descopera

CÂMPUL MORFIC, INFERNALA MATRICE ÎN CARE TRĂIM

Robert Sheldrake a dedicat ani de zile studiului câmpului morfic și a influenței pe care acesta îl are asupra obiectelor și a oamenilor. Fiecare obiect, animal sau om au propriul lor tip de câmp morfic.

În Univers, există zone cu influenţă nonmaterială care se deplasează în timp și spațiu și influențează fiecare sistem. Când un atom se dezintegrează, amprenta lui energetică rămâne și acționează într-un fel sau altul în timp și spațiu.

Totalitatea acestor amprente energetice formează memoria universală care ne însoțește în marea aventură care înseamnă timpul, trecutul, prezentul și viitorul. În acest mod, trecutul devine prezent, iar prezentul parte a viitorului.

Evenimentele din viața noastră devin fenomene care se repetă după o lege neștiută de noi. Universul este o mașinărie gigantică, infernală, în plină creștere, care incorporează toate aceste câmpuri morfice. Vorbim despre o matrice care funcționează după legi neștiute.

Robert Sheldrake susține că totul este mai mult decât o sumă a părților. Câmpul morfic influențează atomii, moleculele, țesuturile, organele, oamenii, societatea, ecosistemele, planetele, galaxiile. Prin procesul de rezonanță continuu se formează câmpul morfic.

Trăim într-o lume în care memoria colectivă ne influențează trecutul, prezentul și viitorul. Dacă studiem istoria omenirii, vom constatat că există o ciclicitate, repetitivitate a unor fenomene, care sunt dirijate în mod magistral de forțe necunoscute ale câmpului morfic.

Robert Sheldrake consideră că memoria nu are numai rolul de a stoca informația. Memoria face legătura dintre un individ și câmpul morfic.
Atât oamenii cât și animalele au un comportament instinctiv pe care cercetătorii îl explică ca fiind o consecință a exercitării influenței câmpului morfic. A fost avansată ipoteza că există o genă care determină comportamentul instinctiv și care este unul ereditar.

În realitate, instinctul este determinat și coordonat de câmpul morfic, o amprentă ancestrală care revine din trecutul îndepărtat al umanității. ADN-ul uman respectă schema și regulile impuse de câmpul morfic. Acțiunile noastre, deciziile, intuiția, se dezvoltă într-o matrice universală, infernală, organizată care este câmpul morfic.

loading...
Comments
To Top