Bizar

Camerele de filmat au surprins sfere luminoase așezate pe scaune în timp ce urmăreau o piesă de teatru (video)

2views

Un eveniment straniu s-a petrecut în noaptea zilei de 27 iulie 2014 în interiorul Teatrul Brookside, Romford din Anglia. Mai multe lumini ciudate au filmate ca și cum s-ar fi așezat pe scaunele din sala teatrului pentru ca un nou spectacol să înceapă.

Aceste eveniment este unul straniu, desprins parcă dintr-o poveste ireală născută din imaginația unei persoane controversate. Din păcate, povestea sferelor luminoase, așa cum au fost denumite de jurnaliștii britanici, este una cât de reală.

Evenimentul a fost surprins de camerele de filmat din interiorul Teatrului Brookside, Anglia și la prima vedere pare să fie vorba despre mai multe entități energetice cu nevoi culturale acute.
După cum se poate observa din imaginile alăturate, aceste entități stau liniștite deasupra scaunelor și privesc cu interes ceea ce se petrece pe scenă, loc unde se desfășoară probabil o piesă de teatru.

Este de-a dreptul șocant, dar pe micuța scenă a teatrului englezesc, în acea noapte, s-a jucat o piesă în care actorii au fost fantomele.fantome

Directorul teatrului a fost asaltat cu numeroase întrebări din partea jurnaliștilor britanici, dar nu a putu oferi nicio explicație clară. Imaginile sunt grăitoare și în același timp dezvăluie o altă lume, pe care probabil că ochiul uman nu o poate percepe, care uneori interferează cu a noastră.

Loading...

fantome

Specialiștii sunt de părere că sferele luminoase sunt de fapt fantome sau chiar entități provenite din alte dimensiuni. Cu toate acestea, s-a mai speculat și faptul că teatrul în cauză dorește să-și facă publicitate, motiv pentru care a prezentat înregistrarea opiniei publice.