CAMBODGIA, ÎNTÂLNIRE DE GRADUL IV

0

În anul 1971, forțele speciale americane se aflau într-o misiune secretă în Cambodgia. Operațiunea era îndreptată împotriva khmerilor roșii, susținători ai lui Pol Pot.

La operațiune au participat 14 americani și câțiva zeci de militari thailandezi și s-a desfășurat în junglă. Un american care a participat la operațiune a povestit într-un interviu, întâmplarea la care au luat parte toți membrii misiunii. Ei au văzut 16 umanoizi, îmbrăcați în costume metalice, cu o înălțime de un metru, poziționați lângă un OZN. Când s-au apropiat la 150 de metri de aceștia, trupele speciale au început să tragă. Erau dotați cu cele mai bune arme din acea perioadă, Browning și Winchester.

Umanoizii au ripostat cu un laser, rănind și ucigând mai mulți militari. Razele laser le-au provocat arsuri, a povestit unul dintre supraviețuitori. Pentru a se salva, fiecare a fugit și a încercat să se ascundă în desișul din junglă. La scurt timp, au văzut un OZN care s-a ridicat cu viteză și a luat altitudine. OZN-ul avea formă sferică și un diametru de 15 metri, suprafața era metalică și strălucitoare.

Reîntorși la bază, supraviețuitorii au fost interogați de agenți CIA mai multe zile, după care au fost supuși unui tratament medicamentos, alternat cu multe ședințe de hipnoză. Pe corp prezentau răni asemănătoare herpesurilor. Vindecarea a durat mai mulți ani.

Multe luni, supraviețuitorii au fost izolați și consiliați de specialiști din cadrul programului MJ12, care se ocupa cu studierea fenomenelor extraterestre. Cu toate că s-a încercat ca cei care au supraviețuit să uite acest eveniment, pentru unii, întâmplarea pe care au trăit-o a rămas nealterată.

Toți supraviețuitorii au fost retrași din trupele speciale, au primit pensii și beneficii subsanțiale, numai pentru a da uitării această terifiantă întâmplare.

ÎNTÂLNIRE DE GRADUL IV IN CHINA

Loading...In numarul din 31 octombrie 2010 al publicatiei China Daily este rememorata una dintre cele mai cunoscute cazuri de rapire OZN din China. S-a intamplat in iunie 1994, langa localitatea Wuchang din provincia Heilongjiang. Meng Zhaoguo lucra intr-o exploatare forestiera cand a vazut, impreuna cu alti doi muncitori, o izbucnire luminoasa metalica pe coasta unui munte. Crezand ca a fost un accident de elicopter, s-a indreptat intr-acolo. Apropiindu-se de obiect, la un moment dat s-a simtit parca lovit in frunte si si-a pierdut cunostinta. Cand si-a revenit, era dezorientat, incapabil sa comunice. Era terorizat de tot ce era de fier…
 Asa cum relata martorul, in cursul noptii care a urmat, in dormitorul sau a aparut o fiinta feminina, inalta de trei metri, cu sase degete pe maini si cu „parul de pe picioare impletit”, altminteri insa cu o infatisare umana bine proportionata. L-a invitat sa faca dragoste, ceea ce, dupa spusele lui Meng, s-a si intamplat, timp de patruzeci de minute, in timp ce pluteau, in imponderabilitate, deasupra sotiei si fiicei sale, care dormeau adanc. Apoi vizitatoarea a disparut. A doua zi omul nostru a constatat ca avea o cicatrice inexplicabila de 5 centimetri pe coapsa. Medicul care l-a examinat ulterior a spus ca „leziunea nu putea fi produsa de o cauza obisnuita sau de o interventie chirurgicala”.
 Tot Meng afirma ca, la o luna dupa aceasta intamplare, o forta l-a facut sa leviteze, sa treaca prin peretele camerei, pana a ajuns la bordul unei nave, unde erau nepamanteni care vorbeau chineza. I-au aratat un obiect de cristal, prin care a vazut paduri, ghetari, situatia actuala a resurselor Pamantului; i s-a mai spus ca este important sa protejam mediul. Meng a cerut, la randul sau, s-o vada din nou pe vizitatoarea sa nocturna. I s-a raspuns ca nu este posibil, dar – daca e sa-l credem – i s-a spus ca pe o planeta aflata la mare distanta „peste 60 de ani se va naste un extraterestru care va avea genele unui pamantean si pe care il sau o voi putea intalni”.
 Zhang Jingping, responsabilul serviciului de observatii al Asociatiei chino-internationale de ufologie, a condus investigatiile in acest caz. Intre altele, in 2003, Meng a trecut prin examene medicale si printr-o proba cu detectorul de minciuni al politiei. El a fost si hipnotizat, incercandu-se determinarea autenticitatii afirmatiilor sale. Aceste probe aratau ca aparent el spune adevarul. Asa cum a mai declarat Meng lui Zhang Zixuan si Erik Nilsson, autorii articolului din China Daily, „Eu nu credeam in existenta extraterestrilor pana sa-i intalnesc”, dar „A vedea inseamna a crede”.
rp_extraterestri.jpg
 Povestea lui Meng, ca si altele asemanatoare, au fost intampinate, chiar si de ufologi, fie cu deschidere, fie cu scepticism. Cert este ca asociatiile de ufologi din China care studiaza astfel de rapoarte devin tot mai numeroase.
loading...
S-ar putea să-ți mai placă și