Take a fresh look at your lifestyle.

Calendarul mayaș conține „cod secret” pentru a debloca portalurile timpului, susține un specialist american

1

Calendarul mayaș este un sistem de calendare folosit de civilizația antică, care a trăit pe teritoriul Americii de Sud. Acest calendar detaliază existența diferitelorcicluri” și descrie calendarul sacru (tzolkin sau bucxok, cu un număr de 260 de zile), cât și  ciclul solar (Haab, compus din 365 de zile).

Un calendar fascinant

Civilizația mayașă a dezvoltat un calendar fantastic. Acesta este de o precizie uimitoare și conform arheologilor a debutat în ziua de 11 august 3114 î.en, după calendarul georgian sau în ziua de 6 septembrie, după calendarul iulian. De atunci și până în prezent au fost consemnate numeroase evenimente cosmice în acest calendar și cu ajutorul lui, oamenii de știință pot afla tot ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Cu alte cuvinte, Calendarul mayaș este o comoară a timpului,  care se întâmplă să împărtășească diverse detalii ale calendarelor folosite de civilizații mezoamericane antice, cum ar fi Zapotecii și Olmecii.

În urmă cu 5 ani, adică în 2012, calendarul mayaș a fost supus unor teorii conspiraționiste. În acele vremuri se vehicula ideea că poate prezice sfârșitul lumii, vehiculându-se fatidica zi de 12 decembrie 2012. Sfârșitul lumii nu a venit și totul s-a dovedit a fi o mare farsă, aruncând calendarul mayaș într-o zonă gri. Probabil că aceasta a fost o strategie, pentru a distrage atenția publicului de la frumusețea și fascinația celui mai complex calendar, care a fost creat pe Terra.

Timothy Alan, omul care a descoperit misterele calendarului mayaș

Timothy Alan este un om de știință american, care a studiat calendarul mayaș. Acesta susține că i-a descoperit toate secretele și că acesta ascunde numeroase lucruri interesante. În acest context, Alan a elaborat o lucrare extrem de complexă prin care încearcă să dezvolte ideea unor portaluri spre alte dimensiuni.

Loading...

Mai mult de atât, americanul este de părere că acest calendar a fost proiectat pentru a contabiliza evoluția conștiinței umane.

„Calendarul mayaș a fost inventat pentru a cartografia evoluția conștiinței umane. Este cheia înțelegerii adevărului de a fi om., susține Alan.

În plus, descoperirea sa i-a permis să creeze o hartă detimp divin”. El susține că există două tipuri de portaluri; portalurile de timp și portalurile de viziune personală. Toate acestea se regăsesc în calendarul mayaș și sunt la îndemâna celor care au ochi să le vadă, pentru că acest calendar conține un cod cosmic, la fel ca și cele mai apreciate lucrări a lui da Vinci.

loading...