Mistere

Mistere

Calendarul lui Adam, constructia megalitica care transforma vibratia planetei in elactricitate

3views

Cea mai veche construcție de pe Pământ se numește Calendarul lui Adam și conform specialiştilor, a fost realizată în urmă cu peste 250.000 de ani. Este situată în Africa de Sud, iar sedimentele depuse de-a lungul timpului au acoperit o parte dintre aceste pietre.

Numeroase studii au fost efectuate cu privire la această construcție megalitică. Interesat este că editorul și producătorul Michael Tellinger a realizat un studiu, pe care l-a expus într-un reportaj, prin care a încercat să arate legătura stranie între Calendarul lui Adam și civilizațiile extraterestre.

Fiecare piatră din interiorul calendarului este ornată cu diverse desene despre stele și Univers. Acest aspect arată o înțelegere perfectă, a celor care au construit acest calendar, despre ceea ce vastul Univers însemna. Dacă privim puțin istoria, realizăm că acum 250.000 de ani, omul modern nu apăruse încă, lumea fiind dominată de Omul de Neandertal. Este imposibil să credem că un om atât de primitiv și redus mintal a fost capabil să construiască un asemenea calendar pe care a imprimat numeroase desene prin care să transmită generațiilor următoare cunoștințe incredibile despre Univers. Și atunci cine ar fi putut construi Calendarul lui Adam și de ce?

Ruinele explică faptul că cei care au ridicat această construcție dețineau cunoștințe avansate despre agricultură, energie și știință. Fiecare piatră din interiorul monumentului antic este plasată în așa fel încât să corespundă fie cu un eveniment cosmic sau cu o constelație. Se mai spune că acea civilizație antică cunoștea perfect secretele Terrei și de asemenea, cunoștea faptul că planeta este goală pe interior, cauză pentru care emană o energie cunoscută sub numele deefectul de clopot”. În prezent nu se cunosc foarte multe aspecte despre această energie, ceea ce ne ajută să înțelegem despre cât de avansată din punct de vedere tehnologic acea societate misterioasă.

Mai mult de atât, o descoperire de ultim moment arată că structura megalitică este atât de bine concepută încât poate să preia energia planetei și s-o transforme în electricitate. Tellinger împreună cu echipa sa de cercetători au efectuat numeroase măsurători ale frecvenței de sunet din interiorul structurii. Concluzia este una fascinantă pentru că frecvența sunetului a Terrei este transformată, cu ajutorul geometriei sacre, în electricitate.

Loading...

calendarul lui adam

De asemenea, există anumite porțiuni din interiorul Calendarului lui Adam care ajung la temperaturi de peste 80 de grade Celsius. Acest fenomen nu poate fi explicat de către cercetători.

În urma acestor fapte s-au născut enorm de multe speculații cu privire la civilizația care a construit Calendarul lui Adam. Pentru că în acea perioadă oamenii erau aproape inexistenți pe această planetă, Tellinger atribuie construcția unor civilizații extraterestre.

loading...