Călătoriile în timp sunt posibile prin distorsiunile spațio-temporale

Departamentul de Apărare al SUA a finanțat un studiu privind tehnologiile aerospațiale avansate și distorsiunile spațio-temporale. Au fost cooptați zeci de cercetători care studiază tehnologiile ulta-avansate, incluzând metode de propulsie și camuflaj inedit, în scopul de a realiza călătorii în spații distorsionate.

Cercetătorii studiază dimensiunile suplimentare și natura energiei negre, pe care o consideră ca fiind la originea accelerației și a expansiunii Universului.

Cercetătorii susțin că un control al dimensiunilor suplimentare spațiale ar putea permite manipularea tehnologică a densității energiei negre, în vederea utilizării ei în propulsii spațiale. O călătorie între planetele din sistemul nostru solar ar putea dura câteva ore, iar în galaxiile apropiate, câteva săptămâni.

Pentru a studia energia neagră, cercetătorii iau în considerare legile fizicii, începând cu relativitatea generală, deformația geometrică a timpului și a spațiului, energia cuantică, vidul, teoria supercorzilor, existența a 7 dimensiuni suplimentare.

Cercetătorii implicați în acest proiect susțin că energia neagră permite să călătorești în spațiu cu o viteză de o sută de ori mai mare ca cea a luminii în vid, că poți să penetrezi și să modifici energia neagră.

Loading...

Experimentul Cernobrov – Călătoriile în timp

În anul 1952, Lavrenti Beria, șeful poliției secrete din URSS, a deschis proces mai multor academicieni și cercetători de la Institutul de Cercetare a Lumilor Paralele. Au fost executați prin împușcare 18 dintre aceștia, iar 59 au fost deportați, pentru experimentele privind distorsiunile spațio-temporale.

În anul 1961, institutul a fost repus pe picioare și a fost realizat un experiment, care s-a terminat tragic. Opt cercetători au dispărut în mod misterios.

În anii 80, Vadim Cernobrov efectuează studii aprofundate asupra anomaliilor electromagnetice și a vortexurilor naturale. Pornind de la aceste fenomene, a început să construiască o mașină cu ajutorul căruia se putea realiza o călătorie în timp. Mașina avea caracteristicile unei capcane electromagnetice. Experimentul s-a realizat pe insecte și șoareci.

Din păcate, subiecții au murit. Cauza morții a fost curgea neuniformă a timpului.  Experimentul a fost reluat cu un cățel care a rezistat în modul 108 minute. La întoarcere, cățelul se comporta de parcă ar fi avut râie. Încurajat de rezultat, experimentul a fost reluat cu opt cercetători, care timp de 30 de minute au efectuat o călătorie în timp.

Instrumentele de la bordul modulului arătau o regresie a timpului cu trei procente. În timpul călătoriei, subiecții au suferit de aritmii.

rp_semnale-din-spatiu.jpg

În 30 august 1989, experimentul s-a efectuat pe un arhipelag, cu un modul care cântărea 780 tone. În arhivele armatei sovietice există un document cu privire la acest experiment, în care sunt relatate declarațiile subiecților.

Devenim transparenți, putem să ne vedem oasele și venele, toate obiectele ne apar duble, mai avem oxigen pentru 43 de ore, dar nu ne vom mai întoarce.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și