The news is by your side.

CĂLĂTORIILE ÎN TIMP, ÎNTÂLNIREA CU SINELE SUPERIOR

Călătoria în timp sau cea în lumi paralele reprezintă două puncte de atracție majore în viziunea fiecărui om de știință.

Chiar dacă au fost elaborate diverse presupuneri despre ceea ce implică o călătorie în viitor, există numeroși oameni care susțin că prin diferite metode au reușit să părăsească timpul actual și au călătorit în inimaginabilul viitor.

Timpul este o dimensiune a Universului și datorită faptului că nu este statică, putem înainta în ea cu ușurință. Profesorul Brian Cox susține în una dintre lucrările sale că putem călători în timp doar într-o singură direcție, adică spre viitor.

Odată ajuns în viitor, omul ar avea libertatea totală de mișcare și ar putea să se întâlnească pe sine sau chiar pe urmașii săi, dar singura problemă este că nu ar putea să se întoarcă în timpul din care face parte.

Unii cercetători contestă această teorie. Unul dintre aceștia este procurorul american Andrew Basiago. El a făcut o declarație șocantă, prin care arăta opiniei publice că în timpul copilăriei sale a participat ca voluntar la programul Pegasus. Serviciile secrete americane antrenau copii, cât și adulți pentru a-i trimite în călătorii în trecut.

Aparatul cu care se realizau călătoriile avea la bază un teleportator care fusese conceput după anumite schițe pe care le lăsase Tesla. Basiago susține că a fost trimis în mai multe misiuni, printre care și în 1863 la adunarea de la Gettysburg, sau în clipa în care președintele Lincoln a fost asasinat.

Hakan Nordkvist este un suedez care susține că s-a trezit în viitor și era față în față cu persoana sa. Ei doi și-au comparat tatuajele și au vorbit mai multe ore. Pentru a avea o dovadă clară el a filmat aceste scene.

În cartea sa, Călătorii timpului, o nouă perspectivă, J H Brennan spune o poveste ciudată despre mareșalul Goddard care a fost trimis să inspecteze un aerodrom de lână Edimburgh, numit Drem.

Goddard trebuia să inspecteze aerodromul care trebuia renovat. Clădirile și pista erau o ruină. Goddard a zburat cu un aeroplan pentru a avea o perspectivă asupra aerodromului. Când s-a apropiat, o ploaie torențială a început, aeroplanul trepida și Goddard a crezut că se va prăbuși.

După câteva minute ploaia a încetat și când a privit în jos a văzut un aerodrom renovat, plin de forfotă. Pe pistă se aflau avioane vopsite în galben, iar muncitorii purtau salopete albastre.

Ceea ce a raportat superiorilor nu a fost luat în considerare. Un aerodrom în ruină nu putea să se prezinte așa cum a prezentat el. Patru ani mai târziu, Goddard revine la Drem și constată că totul era renovat așa cum văzuse el cu patru ani înainte.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și