Take a fresh look at your lifestyle.

Călătoriile astrale, ce se întâmplă când ajungi în plan superior

În jurul corpului fizic se află corpul eteric. El face legătura cu mediul exterior. Orice boală, înainte de a se instala în corpul fizic, dezechilibrează corpul eteric. Cel de al treilea corp este cel astral. Este cel mai subtil și ia forma unor vibrații.

Noaptea, în corpul astral, conștiința noastră face experimente. Corpul astral este răspunzător de apariția celor decedați. Este vorba despre legătura defunctului cu lumea materială, legătură care rămâne cu toate că persoana a decedat iar corpul fizic și-a pierdut funcțiile.

Corpul astral provoacă fenomene pe care le numim supranaturale, dedublări, viziuni ale lumii invizibile. Al patrulea corp este cel mental, lăcașul forțelor luminoase centrat pe cap.

Omul are trei zone ale conștiinței. Capul este locul vieții intelectuale. Inima reacționează la sentimente prin raport la corpul astral și conștiința din bazin sau plex solar care este coordonată de instincte.

Călătoriile astrale

Voiajul astral este realizat de corpul astral. Conștiința părăsește corpul fizic și se îndreaptă către corpul astral. Specialiștii susțin că această călătorie astrală se întâmplă, în anumite momente.

Loading...

Accident cu un șoc violent sau boli deosebit de grave.

Stop cardiac cu moarte clinică temporară.

Consum de droguri.

Persoane aflate sub hipnoză.

Inducerea voluntară a unei stări de relaxare care va duce la voiajul astral.

Deplasarea corpului în astral

Corpul astral se deplasează în universul astral Pe măsură ce se accelerează vibrațiile corpului astral, călătoria se realizează în partea superioară a universului astral.

Corpul astral se poate deplasa în cele trei dimensiuni și în cea de a patra dimensiune, numai dacă vibrațiile au accelerația corespunzătoare. În planul astral superior se află sufletele celor dispăruți..

Există specialiști care susțin că voiajul astral implică anumite temeri sau riscuri.

proiectiile astrale

În primul rând, este vorba despre frica de necunoscut. Șocul poate să fie unul foarte puternic.Deplasarea corpului astral în universul astral poate crea instabilitate și anumite devieri comportamentale. În al doilea rând, este frica de a întâlni entități nefaste. Emanuel Swedenborg a povestit că a avut experiențe astrale care l-au traumatizat, întâlnirea cu diavolii. Crowley a povestit întâlnirea sa cu entități terifiante.

loading...