Călătorii timpului: Trei cazuri șocante ale unor oameni care au venit din viitor

Călătorii timpului: Trei cazuri șocante ale unor oameni care au venit din viitor

Un american a fost arestat după ce a declarat că este un vizitator din viitor și a venit în timpurile noastre pentru a ne avertiza cu privire la o invazie extraterestră. Aceasta urmează să se petreacă anul viitor, dar cu toate acestea omenirea va continua să existe.

O întâmplare desprinsă din filmele science-fiction s-a petrecut cu câteva luni în urmă în orașul Casper din statul Wyoming, SUA. Un bărbat obișnuit s-a prezentat la sediul poliției și a început să spună că este un vizitator din viitor. El venea din anul 2048 și a putut realiza saltul în timp datorită extratereștrilor, care i-au umplut corpul cu alcool. Experimentul nu a mers foarte bine pentru că americanul trebuia să ajungă în anul 2018, chiar înainte cu câteva zile ca invazia extraterestră să se producă.

Bărbatul a cerut să vorbească cu primarul orașului Casper sau chiar cu guvernatorul. Bineînțeles că oamenii legii nu l-au luat în seamă și au emis un mandat de arestare pe numele său. În raportul întocmit de către poliție s-a specificat ora și ziua când va avea loc marea invazie. Cu toate acestea, bărbatul a fost arestat și nu s-a mai auzit de el de atunci.

Călătorii din viitor

Acest caz nu este unul singular, pentru că în 1943, un bărbat pe nume Al Bielek susținea că vine din anul 2749. El se întorsese din viitor pentru a le spune oamenilor secretele unor proiecte la care lucrează armata americană. Acestea urmau să schimbe lumea pentru totdeauna și în acest fel a încercat modificarea viitorului prin trecut.

Unul dintre aceste proiecte a fost Proiectul Montauk, urmat apoi de faimosul experiment Philadelphia. Nu s poate spune cu exactitate de unde aflase acest bărbat, la vremea respectivă despre aceste proiecte, dar spusele sale au ridicat numeroase semne de întrebare. Oare chiar venise din viitor sau a fost vorba despre o simplă farsă.

viitor

Un alt caz asemănător este relatat în Biblie, pe vremea când profetului Ieremia. Profetul l-a trimis pe Abimelec să culeagă niște smochine din afara orașului Ierusalim. Tânărul a executat porunca, dar în momentul în care a părăsit orașul a avut un vuiet puternic și a adormit. Atunci când s-a trezit și s-a întors în oraș totul se schimbase pentru că trecuseră 62 de ani.

Loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)