Bizar

Călătoria în timp este posibilă! 3 fotografii care demonstrează acest lucru

Călătoria în timp este conceptul de mișcare între diferite momente de timp într-un mod analog cu mișcarea unui corp între diferite puncte în spațiu, fie prin trimiterea de corpuri  înapoi în timp într-un moment anterior prezentului, fie prin trimiterea de obiecte înainte în timp, din prezent spre viitor, fără a fi nevoie de trăirea experienței în intervalul de timp care survine .

Deși călătoria într-un singur sens în viitor este argumentată ca fiind posibilă datorită atât fenomenului de dilatare temporală din teoria relativității restrânse, cât și fenomenului de dilatare temporală gravitațională din teoria relativității generale, momentan nu se știe dacă legile fizicii permit călătoria înapoi în timp.

Cu toate acestea, călătoria în timp a consituit intriga multor scenarii în ficțiune încă de la începutul secolului al 19-lea.

Unele interpretări ale călătoriei în timp demonstrează călătoria înapoi în timp ca fiind o călătorie într-un univers paralel al cărui trecut ar putea fi similar cu cel al universului din care călătorul a sosit în trecut.

Până în prezent această teorie nu a fost pusă în practică oficial, dar cu toate acestea, de-a lungul timpului, au fost realizate numeroase fotografii cu oameni veniți din alte lumi. Ideea este simplă pentru că aceste personaje misterioase nu se potrivesc în cadru și par desprinși dintr-o altă poveste.

Iată câteva dintre cele mai interesante fotografii, care demonstrează că orice este posibil în acest Univers, chiar și călătoria în timp.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top