Călătoria sufletului, oamenii se nasc cu un bagaj din alte vieți

Călătoria sufletului, oamenii se nasc cu un bagaj din alte vieți

Tot mai mulți specialiști sunt de acord că la naștere, un nou născut are un bagaj format din amintiri istorice, experiențe, abilități de a vorbi o limbă străină. Memoria dintr-o viață anterioară a stocat amintiri, experiențe, trăiri, sentimente, în subconștient.

Specialiștii au adus în discuție cazul lui Mozart. Cum a fost posibil ca un copil la vârsta de patru ani să poată interpreta muzica magnific, să poată compună muzică la modul excepțional, în condițiile în care părinții, bunicii lui nu au avut astfel de înclinații?

În aceste condiții, tot mai mulți specialiști în domeniu au lansat teoria conform căreia moștenim o cultură, o tradiție, dintr-o viață anterioară, după ce ne-am reîncarnat. Dumnezeu ne dăruiește mai multe vieți.

Fenomenul deja vu și reîncarnarea

Experiențele din viețile anterioare sunt probe că reîncarnarea există. Deja vu este fenomenul care care aduce în prezent amintiri dintr-o viață precedentă.

Celebrul scriitor Charles Dickens scria, noi toți avem o experiență precedentă plină cu imagini, obiecte, stări, emoții. Toate acestea sunt bagajul pe care îl luăm cu noi într-o viață viitoare.

Reîncarnarea în Biblie

Edgar Cayce a fost primul care a descoperit texte în Biblie cu privire la reîncarnare. Job, un erou biblic, își pierde cei zece copii ca urmare a unui cutremur. Dumnezeu, prin milostenia Sa, i-a readus pe cei zece copii la viață, făcându-i lui Job un dar divin. Este reînvierea o formă de reîncarnare?

Karma, predicția spre o nouă viață

Karma joacă un rol important în procesul de reîncarnare. Într-o nouă viață putem fi o persoană, o plantă, un animal. În funcție de energia cu care a fost alimentată, putem ajunge la un stadiu inferior sau superior al dezvoltării noastre.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>