Calatoria in timp este posibila? Imagini incredibile care demonstreaza acest fapt

În ultimii ani, mai multe imagini care înfățișează diverse persoane din trecut, care dețin gadgeturile viitorului, au fost făcute publice. Dacă în 1938 o femeie a fost filmată în timp ce vorbea la un telefon mobil, imagini care au ridicat multe semne de întrebare cu privire la călătoria în timp, de data aceasta agențiile americane care se ocupă cu monitorizarea fenomenelor inexplicabile au făcut publice  alte filmări bizare.

Primele imagini au fost surprinse în 1950 și după cum se poate observa o adolescentă ține în mână un laptop marca Apple. Cel puțin așa sugerează un raport întocmit de agenția guvernamentală care a făcut publică filmarea. Calitatea imaginilor nu este una foarte bună, dar dacă privim cu atenție imaginile realizăm că există posibilitatea ca adolescenta să tină în mână un laptop.

O altă filmare, efectuată în 1937 surprinde o femeie care vorbește la telefonul mobil. Ciudat este că celelalte femei din jurul său poartă batic, femeia suspectă că ar fi venit din viitor are capul gol, tine un obiect la ureche și vorbește în același timp. Este puțin probabil ca să vorbească singură și să țină mâna la ureche pentru un timp atât de lung. Din acest motiv se crede ca femeia cu capul gol şi-a folosit telefonul mobil în clipa în care a fost filmată.

Ultima filmare, înfățișează o fotografie în care este surprins un marinar care de asemenea vorbește la telefonul mobil. Cel care a realizat acest videoclip, explică cu lux de amănunte faptul că marinarul nu avea uniforma potrivită pentru anul 1943, fapt pentru care mai mult ca sigur provine din viitor. De asemenea, el nu putea să țină în mână un tranzistor pentru că ele încă nu fuseseră inventate.

Așadar, aceste sunt doar trei dintre filmările efectuate de-a lungul timpului care ridică mari semne de întrebare cu privire la călătoria în timp. Cercetătorii susțin că nu este posibilă călătoria în timp, dar atunci cum pot fi explicate aceste imagini de-a dreptul bizare?

Loading...

Adolescenta cu laptop – 1950

Femeia care vorbește la telefonul mobil – 1938

Marinarul și telefonul mobil – 1943loading...
S-ar putea să-ți mai placă și