Take a fresh look at your lifestyle.

CĂLĂTORIA ASTRALĂ! Când se produce desprinderea de corp și ceea ce descoperă sufletul dincolo

Fenomenul de disociere a spiritului de corpul fizic poartă denumirea de călătorie astrală. Conform unui studiu, 10% din populația mondială a trăit această experiență, în care sufletul poate explora alte dimensiuni, dincolo de realitatea noastră.

Călătoria astrală se produce în anumite momente. Specialiștii au reperat cinci momente.

  • Un accident sau un șoc violent ca urmare a unui accident.
  • Consumul de droguri.
  • Moartea clinică.
  • Tehnici de hipnoză.
  • Tehnici naturale specifice.

Ultima dintre acestea este o tehnică naturală care nu afectează sănătatea psihică.

Deplasarea în spațiul astral se realizează cu viteza gândului. Corpul astral sau energetic este suprapus corpului fizic și este componenta cea mai sensibilă la energia liberă, emoții, imaginație.

Planul astral face parte din planurile subtile, dincolo de lumea vizibilă percepută de simțurile umane. Despre planul astral se spune că este o realitate alterată, în sensul că legile fizicii sunt inexistente.

Entitățile care populează acest plan sunt de trei tipuri. Cele care sunt generate de emoții. O altă categorie este formată din paraziți sau larve astrale, care apar ca urmare a emoțiilor negative. Acestea se fixează pe corpul astral și se hrănesc cu energia acestuia. Cea de a treia categorie este formată din cochilii sau resturi ale sufletelor celor decedați, cu care cei cu puteri mediumice intră în contact.

Loading...

Călătoriile astrale comportă riscuri majore. Contactul cu entitățile care populează planul astral poate avea consecințe dramatice asupra psihicului. Din această cauză, călugării tibetani respectă cu sfințenie un anumit ritual practicat înainte de începerea călătoriei.

Planul astral a mai fost numit cea de a patra dimensiune și nu este creat din cele patru elemente ale realității. În această dimensiune, trecutul, prezentul și viitorul coabitează. Există numai spațiu, nu și timp, iar moartea este un nou început.

schimbari-spirituale

Entitățile din această dimensiune au evoluat în funcție de stadiul lor de dezvoltare spirituală și transmit mesaje prin vibrații. Entitățile se hrănesc cu emanațiile pasiunilor, sentimentelor pe care le-au declanșat.

Călătoria sufletului dincolo de trup, de constrângerile universului fizic este o experiență copleșitoare. În toate culturile și religiile lumii există mărturii ale călătoriilor astrale. Mulți experți susțin că în timpul viselor călătorim inconștient în planul astral.

loading...

Comentariile sunt închise.