CABALA DE INIȚIAȚI DIN SPATELE MISIUNILOR APOLLO

Extratereștrii au venit pe Pământ pentru a împiedica un război nuclear între URSS și SUA, care trebuia să se producă la începutul perioadei numite războiul rece. Aceasta este declarația pe care a făcut-o Edgar Mitchell, în anul 2016, înainte să moară.

Edgar Mitchell a fost astronaut și a făcut parte din misiunea Apollo 14 din anul 1971. Este al șaselea om care a pus piciorul pe Lună. Mitchell a fost cea mai vocală voce dintre toți astronauții care au avut privilegiul de a participa la misiunile programului Apollo.

În cursul interviului pe care l-a dat, Mitchell a vorbit despre baza militară White Sands Proving Ground din New Mexico, celebră prin testele nucleare pe care americanii le-au efectuat începând cu anul 1945.

Conform declarației sale, extratereștrii au monitorizat toată activitea de la această bază. Mitchell și-a susținut declarațiile pe discuțiile pe care le-a avut cu ofițeri care au lucrat pentru Air Force. De multe ori, extratereștrii au dezactivat rachetele nucleare sau au fost fost distruse după lansare de puternice arme extraterestre.

Termenul cortina de fier a apărut imediat după incidentul Roswell, din anul 1947, atunci când americanii au recuperat epava unui OZN, cadavrele a doi extratereștri și chiar un extraterestru care era în viață.

Loading...

Mitchell era convins că în spatele acestor acțiuni nu se aflau autoritățile americane, ci o cabală de inițiați care a preluat controlul după moartea președintelui Kennedy, care a fost ultimul președinte informat cu privire la activitatea extraterestră.

Imediat după asasinarea președintelui Kennedy, au fost multe persoane din anturajul său care au declarat că președintele dorea să facă publice o serie de informații, dar Pentagonul și CIA l-au împiedicat.

În anii 70, autoritățile sovietice au somat în mod public ca NASA să publice toate imaginile surprinse în cursul zborului spre Lună, dar și cele 40 de filme realizate pe suprafața lunară.

Omul de știință Steven Greer, fondator al proiectului Disclosure, a declarat că a fost un apropiat al lui Neil Armstrong și al lui Buzz Aldrin, primii astronauți care au pus piciorul pe Lună.

În discuțiile lor private, cei doi au recunoscut existența acestor imagini și filme care, conform declarațiilor lui Greer, au fost confiscate de NASA. Familia lui Armstrong a explicat tăcerea și discreția acestuia, prin faptul că a refuzat să mintă opinia publică cu declarații impuse de NASA. Eroul lumii a fost pus într-o situație imposibilă. El și familia sa au fost amenințați cu viața. Armstrong a preferat să se retragă și să refuze să dea declarații.

Uraniu 236 și neptuniu 237, pe suprafața lunară

Uraniu 236 este un deșeu radioactiv care a fost descoperit în rocile lunare recoltate de astronauții misiunilor Apollo.

APOLLO-16-UFO

Harold Urey, laureat al premiului Nobel pentru chimie, declara că a rămas perplex în momentul în care a făcut această descoperire. Neptuniu 237 este un element metalic radioactiv care rezultă ca urmare a producerii plutoniului.

Urey este convins că cele două elemente sunt probe clare ale existenței unor baze extraterestre pe Lună.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...