CABAL- Illuminati, Elita Nevăzută care controlează lumea. Ei nu sunt oameni!

Una dintre cele mai surprinzătoare teorii din peisajul conspirațional este cea care a fost propusă și dezvoltată de cercetătorul și scriitorul britanic David Icke, care din 1990 s-a dedicat căutării „reptilelor care controlează lumea”, sau mai degrabă a Elitei Nevăzute.

La prima vedere, teoria lui Icke poate părea una idioată, care nu are legătura cu realitatea, dar lucrurile sunt mult mai complexe de atât. Există o sumedenie de cercetători, care i-au urmat calea lui Icke și au ajuns la aceeași concluzie. În prima ipostază, teoriile scriitorului britanic sunt extrem de bine structurate și au o bază extrem de solidă.

De exemplu, în opinia lui Icke, lumea este condusă de câteva figuri celebre, sfere politice dar și economice. Toți aceștia au fost numiți drept Elita Nevăzută și conform scriitorului britanic, ei nu sunt oameni ca noi toți, ci sunt descendenții reptilienilor. Aceștia nu au ajuns întâmplător la conducerea lumii sau în funcții înalte, ci totul se petrece după un plan bine stabilit. Acest plan este ascuns de ochii lumii și poate fi explicat doar prin teoriile conspiraționiste.

Aceste „șopârle” dominante sunt cele care dețin puterea mondială prin intermediul societății oculte a elitei „Illuminati”.

Controlul puterii economice și politice din lume este structurat de societăți secrete oculte care fac parte din CABAL sau CABALA, adepții diavolului și este ceva ce știam deja de multă vreme. David spune că majoritatea liderilor mondiali, fiecare structură socială, precum George Bush, Rockefellers, Rothschilds și chiar familia regală a Angliei, sunt umanoizi reptilieni înalți de 7 metri, care se hrănesc în principal cu sânge.

Elita Nevăzută

Ființele șarpe, își pot transforma aspectul fizic, din om în reptilă și invers, după bunul plac și în funcție de locul în care se află.. Potrivit unui interviu acordat lui David Icke, Christine Fitzgerald, o confidentă a prințesei Diana, spune că Diana a descoperit că familia regală sunt reptile extraterestre și că pot schimba forma.

David Icke afirmă că 11 septembrie este o conspirație reptiliană pentru a înrobi omenirea prin frică, George Bush fiind în serviciul șopârlelor.

Teoriile lui David Icke pot fi greu de înțeles de unii, dar ceea ce este incontestabil este că atunci când acestea sunt prezentate și dezvoltate tind să prindă contur într-o singură concluzie: perioada de tranziție sau schimbare care domină lumea în acest moment.

rp_reptilian-alien.jpg

Oamenii au început să se trezească, hotărând de la sine ce sună ca adevărul și ce nu. Trăim într-o eră de schimbări enorme de informații, datorită apariției internetului. Oamenii se conectează din întreaga lume pentru a împărtăși cunoștințe și a crea schimbări la scară largă.

Cel mai important lucru pe care fiecare dintre noi trebuie să-l facă în acest timp este să se informeze cât mai mult și să afle adevărul în funcție de capacitatea sa. Pe scurt, suntem cei care avem puterea de a crea ceea ce ne dorim ca societate. Când ne acordăm adevăratul potențial, totul este posibil.

Loading...
CATEGORIES
Share This