Mistere

Bizar

“Brutalul adevar despre Coca-Cola”, clipul publicitar pe care nu il vezi la televizor

0views

Aspartamul este o substanță chimică care a fost descoperită în secolul trecut și care a devenit treptat un înlocuitor al zahărului. Studiile demonstrează că aspartamul este extrem de toxic pentru organism și efectele sale secundare sunt devastatoare.

Dacă până acum câțiva ani, populația nu avea acces la informații și putea fi manipulată din toate punctele de vedere, lucrurile s-au schimbat odată cu dezvoltarea internetului. Astfel, s-a ajuns la un grad major de conștientizare ale pericolelor care există în majoritatea produselor alimentare. Legile sunt permisive, iar producătorii nu urmăresc decât maximizarea profitului, pentru ca în cele din urmă consumatorii să devină astfel victime sigure.

Aspartamul este folosit de toţi producătorii de băuturi carbogazoase și chiar dacă studiile demonstrează că această substanță odată introdusă în organism atacă creierul pentru ca mai apoi să elibereze metanol în sânge, nimeni nu a luat nicio măsură. Pe de cealaltă parte, odată cu extinderea internetului, consumatorii au început să ajungă la informații vitale, care le-au schimbat perspectiva asupra consumului produselor care conțin agenți dăunători sănătății.

Această mișcare se regăsește la nivel global și doar anul trecut vânzarea produselor care poartă marca Coca-Cola a scăzut dramatic în Statele Unite ale Americii. Acest fapt se datorează informării populației cu privire la conținutul ridicat de aspartam deținut de produsele acestei companii. Din ce în ce mai multe persoane din lumea întreagă aderă la această mișcare și tind să consume doar produse sănătoase.

Compania americană a sesizat această nouă tendință și a pornit o campanie publicitară cu privire la combaterea obezității, una dintre cele mai mari boli sociale din SUA. Pe de cealaltă parte, militanții împotriva îndulcitorilor artificiali au oferit un răspuns ferm, modificând spotul publicitar și oferind informații despre nocivitatea produselor Coca-Cola.

Loading...

Indiferent de ceea ce se vehiculează și indiferent de campaniile publicitare, aspartamul este o substanță dăunătoare omului și nu are ce căuta în niciun produs destinat consumului. Atâta timp cât producătorii nu își vor schimba optica, vânzările produselor de acest gen vor continua să scadă și eventual să dispară de pe piață în cazul în care nu este modificată rețeta.

loading...