Mistere

BOZIORU
Mistere din Romania

BOZIORU, BUZĂU, TUNEL ENERGETIC TURBIONAR

5views

România alături de alte țări a utilizat clarvăzători în proiecte secrete militare. Vasile Rudan este unul dintre acești clarvăzători. El s-a născut în anul 1934, în Bucovina de Nord.

Așa cum declara Rudan, mama sa a fost un clarvăzător nativ. Ea putea să localizeze ape subterane și să comunice telepatic. Experimentele la care a participat Rudan au început în anul 1965. La început a participat ca subiect, iar mai târziu ca instructor. Experimentele au avut ca obiect comunicațiile telepatice și detecția extrasenzorială a țintelor strategice subterane.

Vasile Rudan a localizat prin detecție situri arheologice și focare geopatogene. În anul 1980, Vasile Rudan a participat la un experiment realizat în Munții Bucegii. Subiecții au fost copii cu aptitudini extrasenzoriale. Aceștia au fost împărțiți în mai multe grupuri și așezați pe versanți diferiți ai muntelui.

Experimentul a fost o reușită. Copiii au comunicat telepatic. Despre Munții Buzăului se spune că sunt situați într-o zonă sacră a lumii, deoarece au fost înregistrate anomalii magnetice, zone cu potențial energetic în plan fizic și spiritual. Munții Buzăului sunt considerați un perimetru energo-informațional.

În astfel de perimetre se produc fenomene ciudate. Corpul se dematerializează, au loc călătorii în spații atemporale sau subiecții primesc informații telepatice de la entități necunoscute.

Loading...

Zona la care ne referim este o regiune numită Sihăstrița și cuprinde comuna Bozioru, cu satul Fisici. Peste această zonă se întinde un cer straniu, iar straturile geologice sunt ridicate. Se spune că în această zonă se deschid porți energetice.

Testele extrasenzoriale au un rezultat maxim atunci când cerul capătă capacitatea de peste 23000 de grade Kelvin, percepția fiind acută. Cei care s-au aflat în zonă, susțin ca au avut stări de greață, migrene, halucinații vizuale și auditive. Apropierea de ceața albastră crează un sentiment de teamă, de angoasă.

Subiecții vorbesc despre existența unui tunel energetic turbionar, la capătul căruia se vede o lumină albă și unde ai senzația că timpul se dilată.

Din punct de vedere etimologic, cuvântul bozior provine din cuvântul sumerian buzur care înseamnă triunghi cu baza verticală. Simbolul era asociat unui zeu care rezolva secretele din adâncuri.

loading...