Războaie atomice! Bombele atomice care au explodat în antichitate

0

Istoria omenirii este extrem de complexă şi totodată controversată. Există oameni de ştiinţă care neagă cu vehemenţă existenţa unor civilizaţii extrem de avansate, din punct de vedere tehnologic,  în trecutul îndepărtat al Pământului. Cu toate acestea, descoperirile efectuate de-a lungul timpului sugerează atât de clar că viaţa pe Pământ a început şi s-a terminat de mai multe ori.

Când a explodat prima bombă în deşertul din New Mexico, nisipul s-a transformat într-o imensă mare de sticlă verde. La temperaturi extrem de mari nisipul se transformă în sticlă, fapt care i-a ajutat pe arheologi să înţeleagă mai bine ceea ce s-a petrecut pe Terra cu mii de ani în urmă

Săpăturile efectuate în valea Eufratului au scos la lumină existenţa unei civilizaţii vechi de aproximativ 8000 de ani. Nimic suspect până în clipa în care s-a descoperit şi o pătură imensă de sticlă verde aşternută peste vestigiile antice. Arheologii, pentru a nu face vâlvă, au susţinut că probabil un asteroid se prăbuşise în acea zonă, cauza pentru care respectiva civilizaţie fusese redusă la tăcere.

Ciudat este faptul că niciun crater nu exista în zonă, drept pentru care teoria asteroidului devenea contestabila. În cele din urmă au existat voci care să aibă curajul să susţină că zona fusese atinsă de o bombă atomică pentru că anomaliile, cât şi pătura de sticlă verde, indicau foarte clar acest aspect.

Într-un sector din deşertul Libiei s-au descoperit bucăţi mari de sticlă verde. Cu siguranţă că şi acolo avusese loc o explozie nucleară chiar dacă s-au găsit şi voci care să conteste această teorie.

Şi în India, excavaţiile efectuate la Harappa şi Mohenjo-daro au atins nivelul străzilor şi au scos la iveală schelete umane dispersate. Este limpede că ceva s-a petrecut acolo, ceva dramatic şi oribil, pentru că altfel nu se poate explica existenta a mii sau chiar zeci de mii de schelete împrăştiate pe o zonă destul de mare.

Trebuie să ţinem cont că aceste schelete datează de acum câteva mii de ani în urmă, iar pătura de sticlă verde există şi în acea zonă. Concluzia poate să fie doar una singură, o explozie nucleară a pus capăt acelei antice civilizaţii. Într-un loc, s-a găsit un schelet care a avut un nivel radioactiv de 50 de ori mai mare decât normalul.

Un alt semn curios al unui război nuclear antic în India este un crater gigant în apropiere de Bombay. Craterul Lonar aproape circular de 2. 154 metri în diametru, situat la 400 km nord-est de oraş este în vârstă de cel puţin 50. 000 ani şi ar putea fi în legătură cu un război nuclear antic.

rp_bomba-atomica.jpg

Aceste descoperiri incredibile, contestate în mare măsură de lumea modernă cât şi de lumea ştiinţifică, denotă existenţa unor civilizaţii impresionant de puternice şi dezvoltate, care au trăit în trecutul îndepărtat al Pământului. Fie că vrem să acceptăm sau nu, în cei 4,5 miliarde de ani în care Pământul a existat, este imposibil ca să nu fi existat şi alte civilizaţii avansate din punct de vedere tehnologic său spiritual.

loading...
loading...