Blue Ivy, odrasla cuplului Beyonce si Jay-Z, este fiica lui Lucifer?

Blue Ivy, odrasla cuplului Beyonce si Jay-Z, este fiica lui Lucifer?

Foarte multe vedete internaționale aleg, în ultimii ani, să se alăture celei mai de temut mișcări din lume, Illuminati. Bineînțeles că diversitatea beneficiilor sunt atrăgătoare precum un magnet pentru cei care semnează adeziunea. Pornind de la succes, faimă şi terminând cu foarte mulţi bani, sunt doar o parte dintre câștigurile importante pe care unele vedete de talie mondiale le vânează atunci când îşi vând sufletul celei mai controversate grupări din lume.

Pe de cealaltă parte atunci când o vedetă refuza colaborarea sau dorește să iasă cu orice preţ din organizaţie, este denigrată sau chiar moare subit şi ciudat. Acestea sunt cele mai dese practici pe care Illuminati le pun în practică pentru a-i îndepărta pe contestatari.

Unele vedete sunt copleșite de ceea ce primesc de la Illuminati şi drept recunoștință aduc unele dintre cele mai ciudate omagii organizației. Cel mai bun exemplu este cuplul  Beyonce și Jay-Z care după zvonurile apărute sunt adepţi înrăiţi ai Ordinului Illuminati. Mai mult de atât, şi-au botezat copilul în concordanță cu politica Illuminati.

Blue Ivy Carter se presupune a fi copilul lui Satan. Această teorie presupune că Blue Ivy este o remodelare a numelui Eulb Yvi, care, așa cum pretind numeroși utilizatori ai Twitter precum și teoreticieni conspiraționiști, este numele fiicei lui Satan, în ciuda faptului că nu există nici o dovadă care să motiveze acest concept. „Jay-Z și Beyonce au numit-o pe fiica lor Ivy Blue, Ivy Blue = Eulb Yvi, care în limba latină reprezintă numele fiicei lui Lucifer!”

O altă teorie, presupune că cu ajutorul numerologiei se pot explica conexiunile dintre Blue Ivy Carter și satanism. “Ivy (după poziția în alfabet) – I=9, V=22, Y=25 – 2+2+2+5=11 – 11×9=99 – întorcând 99 și adăugând un alt 6 se obține 666 – Illuminati.

Este extrem de greu ca cineva să se mențină faimos în zilele noastre, iar atunci când succesul îţi fură mințile, gesturile de disperare precum vânzarea sufletului său chiar al sufletului copilului tău sunt de-a dreptul incredibile. În această lume, lucrurile efemere, precum banii sau faima sunt sursele de bază pe care răul le poate aduce după sine. Ştim foarte bine ca banii nu aduc fericirea şi mai sunt şi ochiul dracului, iar în cele din urmă toţi cei care şi-au vândut sufletul său au încheiat un pact cu diavolul sau reprezentanții acestuia o să-şi găsească sfârșitul în agonia care va pune stăpânire pe sufletul lor fragil.

Loading...
loading...

Related posts