Take a fresh look at your lifestyle.

Blue Beam, adevarul despre revenirea lui Iisus pe Terra

Proiectul Blue Beam (Raza Albastră) este ultima teorie conspiraţionistă care pune într-o lumină negativă conducătorii din umbra al acestei lumi. Proiectul Blue Beam este continuarea a două experimente mai vechi, Philadelphia şi Montauk. Planul constă în a manipula omenirea cu privire la revenirea lui Iisus pe Pământ, creând un spectacol mondial cu ajutorul luminilor şi a laserelor.

Pulsul electric fals îi va face pe oameni să creadă că Dumnezeu le vorbeşte. Cei din spatele acestei mari conspiraţii au pregătit proiectul în patru mari paşi:

Falsificarea tuturor cunoştinţelor arheologice

Primul pas constă în falsificarea tuturor cunoştinţelor arheologice. Vor apărea diferite cutremure în diferite locuri de pe planetă care vor scoate la iveală diferite obiecte folosite pentru a justifica minciună. Falsificarea o să fie făcută în scopul de a face întreaga omenire să creadă că a înţeles eronat religia de-a lungul timpului. Aceste obiecte misterioase ceapar” în urma cutremurelor nu sunt nimic altceva decât nişte falsuri ordinare dar care au obiectul de a manipula întreaga omenire.

Spectacol de lumini

Următorul pas va fi gigantul spectacol de lumini. Holograme optice 3D şi sunete, proiecţii de lasere cu multiple imagini holografice, toate acestea fiind produse cu ajutorul unor sateliţi speciali dar şi ajutorul unor lasere gigant doar pentru a păcăli mintea omului.

Telepatia electronică

Pasul trei constă în inducerea telepatiei electronice pe două direcţii, comunicarea bidirecţională a semnalului şi utilizarea frecvenţelor joase şi foarte joase (ELF şi VLF). Undele ajung la oameni iar în capul lor mesajul este turnat, exact la fel cum se realizează un film.

Loading...

Când proiectul o să fie activat, un mesia holografic dar adevărat pentru mintea umană, o să-şi facă apariţia în fiecare zonă religioasă. Acestmesia” va reprezenta religia respectivă, adică Iisus pentru creştinism, Mohamed pentru islamism şi aşa mai departe.

Manifestări electronice

Manifestări electronice universalsupranaturale” o să fie plănuite să amăgească cu următoarea iluzie: să facă omenirea să creadă că o invazie extraterestră este iminentă. În acest fel înălţarea la cer sau iluminarea este obligatorie pentru orice om. Doar extratereştrii pot salva oamenii luminii iar invazia lor se justifică cu acest argument. Iar pentru ceilalţi oameni, cei obişnuiţi, o forţă satanică se vă manifeste peste ei. În acest fel oamenii o să devină supuşi noilor conducători mondiali.

Până în prezent miliarde de dolari şi de yeni au fost cheltuiţi pentru a testa diverşi sateliţi în atmosfera superioară. Nu se ştie cu exactitate scopul acestor sateliţi însă proiectul Blue Beam poate să fie explicaţia necesară care să facă lumină.

blue-beam

Dar cum se vor proiecta aceste imagini pe cer? Pulverizarea atmosferei serveşte mai multor scopuri, pregătindecranul” din atmosfera superioară pentru ceea ce va urma. Real sau nu proiectul Blue Beam poate să fie pus la cale de o minte diabolică doar pentru a manipula omenirea încă o dată.

loading...