Blesteme celebre! Blestemul, o formă de energie ucigătoare

Sunteți superstițioși? Credeți în blesteme? Vă prezentăm câteva întâmplări care sunt legate de ceea ce numim blesteme.

Blestemul templierilor


Regi și Papi și-au unit forțele și au vrut să-i distrugă pe templieri. O figură reprezentativă a templierilor a fost Jacques de Molay.

Înainte să fie ucis, fusese condamnat la moarte, el a scris un text care a rămas celebru prin ceea ce urma să se întâmple. Molay a prezis că acele persoane care au hotărât moartea sa vor muri, la scurt timp, după moartea sa. Molay a fost ucis din ordinul regelui Filip cel Frumos și al papei Clement al V-lea.

Regele va muri la o partidă de vânătoare, papa Clement al V-lea va muri în condiții suspecte, iar marele inchizitor al Franței a avut parte de un sfârșit rămas neelucidat.

Blestemul familiei Kennedy


Se spune că asupra familiei Kennedy a fost un adevărat blestem. Asasinate, morți suspecte și foarte mulți membrii ai familiei care au decedat nu din cauze naturale.

Totul a început în anul 1963, când președintele Kennedy este asasinat. Blestemul continuă. Fratele său Robert este asasinat în anul 1968. Precizăm faptul că cel mai mare fiu al clanului Kennedy fusese ucis în război.
În anul 1984, fiul lui Robert, David, moare ca urmare a unei supradoze de heroină. Un alt fiu al lui Robert, Michael, va muri în anul 1997, într-un accident de schi.

Loading...

Anul 1999. John John, fiul președintelui Kennedy moare împreună cu soția și cumnata, într-un accident de avion.
Ultimul fiu al clanului Kennedy, Ted, a refuzat să candideze la președinția SUA, pentru că era convins că va fi asasinat, precum cei doi frați ai săi. Familia Kennedy a avut bani, faimă, putere, mai puțin noroc.

Blestemul actorilor din filmul Poltergeist


Filmul Poltergeist a adus bani, faimă dar și moarte. Patru dintre actorii care au jucat în film au murit în condiții ciudate.
Se spune că a fost un adevărat blestem. Actorii au folosit în film adevărate schelete umane ca recuzită.

Yosuf Dayan s-a născut în anul 1954, în Mexic. Emigrează în Israel, în anul 1968. El rămâne în istorie prin faptul că a prezis morțile tragice ale lui Yisak Rabin și Ariel Sharon. El a susținut că aceștia vor muri în condiții deosebite, ca pedeapsă pentru politica pe care au dus-o vis a vis de Palestina. Primul a fost asasinat, iar Sharon a murit după opt ani de comă profundă.

Blestemul lui Superman


Celebrul film Superman are o istorie la fel de tragică. Lee Quigley, actorul care l-a jucat pe Superman copil, a murit în condiții misterioase.

George Reeves, un alt actor care a jucat rolul lui Superman, în anii 50, a fost găsit mort în locuința sa. S-a spus că s-a împușcat. Pe pistol nu au fost găsite amprentele sale.

Christopher Reeve, un alt actor care a interpretat rolul Superman, la patru ani de la filmări, cade de pe un cal și rămâne paralizat într-un scaun cu rotile. Moare câțiva ani mai târziu.

Blestemul Busby


blestemul

Busby a fost un criminal care în anul 1702 a fost condamnat la moarte prin spânzurare, pentru că-și ucisese tatăl vitreg. Înainte să moară, el a spus că cine se va așeza pe scaunul pe care a stat, înainte să fie spânzurat, va avea parte de o moarte atroce.

Toți cei care s-au așezat pe scaun au murit la scurt timp.  Astăzi, scaunul este expus la Thirsk Museum și agățat de tavan, la doi metri distanță de sol.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și