Bill Clinton: „o invazie extraterestră ar uni națiunile de pe această planetă!”

Al 42-lea președinte al Statelor Unite ale Americii a fost invitat într-o emisiune de divertisment, moderată de cunoscutul prezentator american, Jimmy Kimmel. Printre întrebările clasice, prezentatorul i-a adresat în mod subtil mai multe întrebări cu privire la extratereștrii.

Prezentatorul l-a întrebat pe Clinton dacă, cât timp a fost președinte, a făcut ceva pentru a face publice fișierele Top Secret despre OZN-uri. Acesta a răspuns că : „Mai mult sau mai puțin …”.

Clinton a dezvăluit că din vremea în care a fost președinte a rămas cu obsesia pentru civilizațiile extraterestre. Mai mult de atât, a avut consilieri desemnați special pentru a supraveghea activitatea din celebra bază 51. Clinton susține că nu a existat activitate suspectă și în acea bază nu au existat extratereștri cât timp a fost el președinte.

– Dacă ai văzut un extraterestru, ne-ai spune acum? Întrebă Kimmel. Clinton a răspuns pozitiv la această întrebare, la care a explicat următoarele:

„Știm că există miliarde de stele și planete. Și universul devine tot mai mare. În ultimii ani, zeci de planete au fost identificate în afara sistemului nostru solar care ar putea să susțină o anumită formă de viață“.

Loading...

O invazie extraterestră ar aduce pacea în lume

Una dintre cele mai interesante și controversate părți ale interviului a fost în momentul în care fostul președinte a fost întrebat cu privire la pacea din lume. Clinton a oferit un răspuns incredibil, dar în același timp și savuros. El a spus că ”o invazie extraterestră ar putea fi cea mai bună cale de a uni țările din lume”.

rp_extraterestri.jpg

”Ar putea fi singura modalitate de a uni această lume din ce în ce mai divizată!”, crede fostul președinte american.

Interesant este faptul că nu este pentru prima dată când Clinton vorbește despre o invazie extraterestră. Într-un interviu, acordat în 15 iulie 1996, Clinton susținea că SUA va găsi o modalitate prin care să câștige lupta împotriva extratereștrilor atunci când se va produce marea invazie.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și