Bile EXTRATERESTRE în România? O stradă dintr-un oraș s-a umplut peste noapte de sfere gelationase care CRESC în contact cu apa Citiţi mai mult: Bile EXTRATERESTRE în România? O stradă dintr-un oraș s-a umplut peste noapte de sfere gelationase care CRESC în contact cu apa

Mii de bile gelationoase aurii care ”cresc” în contact cu apa au umplut un șantier din Lugoj peste noapte. Fenomentul este o raritate în lume și, de la prima sa apariție – la Dorset în Anglia în ianuarie 2012 – oamenii de știință încă discută contradictoriu despre originea și scopul lor.

Mai mulţi angajaţi ai unei firme din Lugoj au descoperit de dimineaţă când au venit la serviciu că șantierul pe care lucrau era plin de bile transparente.

Acestea se găseau inclusive printre maşinile parcate de o parte şi de alta a Aleii Ţesătorilor – scriu jurnaliștii de la Redeșteptarea.ro.

„Sunt nişte bile reci, transparente şi umede, care se sparg foarte uşor când le striveşti. Sunt ca de silicon, dar nu sunt plastic și materie organică.

Este posibil să fie de la ploaia de ieri, dar nu ne putem explica cum au ajuns aici”, le-a spus jurnaliștilor lugojeni unul dintre angajaţii firmei.

„Le-am găsit de dimineaţă, era plin de ele pe tot şantierul nostru, dar şi de cealaltă parte a drumului, spre cimitir pe sub camioanele parcate şi aici în faţa garajului”, a spus altul, care a şi strâns într-un borcan mai multe sfere misterioase.

bile extraterestre

Profesoara de biologie Rodica Ciocan de la Colegiul „Hasdeu” crede că bilele sunt unele ornamentale însă nu își explică apariția lor în număr așa de mare.

Loading...

O ploaie asemănătoare de „bile” a căzut în ianuarie 2012 în Dorset, Anglia. Aceasta a stârnit controverse în rândul specialiştilor.

Speculaţiile au început să curgă, obiectele gelatinoase fiind considerate de la forme de viaţă extraterestră până la ouă de la diverse păsări, bile utilizate pentru grădinărit sau biluţe de la jocurile pentru copii.

bile extraterestre2

Cea mai puternică bănuială a fost la acea dată că, de fapt, sunt obiecte folosite de grădinari pentru a hidrata plantele.

Evz

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...